Bergens Tidende

Nedslående skadenytt for Niklas Wassberg

- Åsmund Gullachsen asmund.gullachsen@bt.no Mads Bøyum mads.boyum@bt.no Hanna Torsdotter Husabø hanna.husabo@bt.no

Niklas Jensen Wassberg blir ute i lengre periode etter skaden søndag. – Niklas har fått en kneskade som vi fremdeles utreder og gjør vurderinge­r av hvilke behandling­stiltak vi skal utføre. Men det er uansett ikke aktuelt for ham å være på banen igjen før tidligst til høsten, sier Brann-lege Arne Instebø i en melding på Branns nettsider tirsdag.

Niklas Jensen Wassberg fikk en vridning i kneet under søndagens vestlandsd­erby mot Viking. BT får opplyst at undersøkel­ser mandag viser at 19-åringen trolig har pådratt seg en alvorlig kneskade.

Det betyr at Wassberg, som flere ganger har fått utviklinge­n sin forstyrret av skader de seneste årene, må belage seg på en ny, langvarig skadeperio­de.

– Det er utrolig kjipt og veldig tungt å få denne skaden nå, men nå skal vi sammen med det medisinske apparatet finne ut hva som blir veien videre, sier Wassberg.

– Synes synd på ham

– Jeg synes uendelig synd på

Niklas Jensen Wassberg, som har vært gjennom så mange skadeavbre­kk i så ung alder, sier BT-kommentato­r Anders Pamer.

Han understrek­er at man må ta forbehold når det kommer til alvorlighe­tsgrad og varighet på skaden.

– Jeg hadde virkelig unt «Kniklas» å få være frisk og å få vise hvor god han er til å spille fotball, sier Pamer, som kaller timingen på skaden for «skrekkelig».

Dette sier Horneland

Den dårlige nyheten kommer nemlig på et ekstra dårlig tidspunkt. Wassberg har slitt med å spille flere hele fotballkam­per etter hverandre, og har sjelden spilt hele kamper. I fjor skjedde det bare én gang.

Så langt i den purunge sesongen, har det vært annerledes. Kampen Wassberg skadet seg i, var hans tredje strake fra start på rad.

– Du får jo vondt inni deg, er Brann-trener Eirik Hornelands reaksjon på skaden til unggutten.

Han trekker frem at Wassberg har hatt sine utfordring­er og at han har jobbet beinhardt for å være på nivået han rakk å vise i bare to og en halv kamp denne sesongen.

– Han har vært en av våre fremste. Det er hjerteskjæ­rende, sier treneren.

 ?? GEIR MARTIN STRANDE ?? 42 minutter ut i søndagens kamp mot Viking ble Niklas Jensen Wassberg liggende på kunstgress­et i smerter.

GEIR MARTIN STRANDE 42 minutter ut i søndagens kamp mot Viking ble Niklas Jensen Wassberg liggende på kunstgress­et i smerter. 

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway