Blodig Begjær

PÅ’N IGJEN?

-

Det er som et Jerry Springer Show med mer muskler. Det er september 2011 og Joey Buttefuoco er nok en gang foran de klikkende kameraene, denne gangen for å reklamere for sin kommende kjendis-boksekamp. Opponenten er Amy Fishers daværende mann, tidligere politimann Lou Bellera. Med knyttede never foran kameraene utveksler de først fornærmels­er, så slag. Bellera hamrer løs på den dømte pedoen. Etterpå poserer en såret Buttafuoco med sin nye kone, og så Amy Fisher, sammen igjen, denne gangen ikke av kjærlighet, men behovet - eller lysten - på reklame og penger. Hun står med armen rundt sin tidligere elsker, med ansiktet forvridd av plastisk kirurgi.

Det er ikke første gangen de møtes. De ‘datet’ for et realitysho­w i 2006, og de åpnet det årets Lingerie Bowl – en fotballkam­p mellom kvinner i undertøy. Fisher har også vært på Oprah Winfrey Show der hun sa at “han utnyttet sårbarhete­n min.”

Forholdet mellom Fisher og Buttafuoco blander seksuell tiltreknin­g, symbiotisk begjær etter berømmelse, vold, sinne og ren merkverdig­het.

ETTER AT AMY FISHER SLAPP UT AV FENGSEL HAR HUN FORTSATT ET PÅ-OG-AV FORHOLD MED BUTTAFUOCO

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway