Blodig Begjær

KNIVSTUKKE­T, KUTTET OPP OG SKUTT

-

På tredje dag av rettssaken vitnet dr. Kevin Horn fra det rettsmedis­inske institutte­t i Maricopa County om omstendigh­etene rundt Alexanders død. Mens Horn gikk gjennom skadene, ble det vist mange grusomme og detaljerte bilder av den avdødes mishandled­e kropp. Ifølge Horn var det på grunn av forråtnels­en vanskelig å fastslå om Alexander allerede var død da han fikk et skudd i hodet, men Horn mente at skuddet hadde vært Arias’ siste angrep på offeret sitt. Dødsårsake­n var stort blodtap.

ALEXANDERS KROPP VISTE JURYMEDLEM­MENE HVOR STERK ARIAS VAR, SELV OM HUN HEVDET HUN «IKKE ENGANG VILLE SKADE EN EDDERKOPP».

 ??  ?? SKUDD MOT HODET Prosjektil­banen gikk fra høyre mot venstre. Kulen ble funnet i Alexanders venstre kjeve uten utgangssår. Det var begrenset blødning ved inngangsså­ret; patologen dr. Horn antydet at det var fordi skuddet var det som kom sist. AVSKÅRET STRUPE Alexanders strupe var kuttet fra øre til øre, og såret var cirka sju–ti cm dypt. Halspulsår­en var kuttet, og halsarteri­en var avrevet. Horn vitnet at Arias ikke etterlot «tegn på nøling» i offerets hals. «Det var et rent snitt.» TEGN PÅ FORSVAR PÅ HENDER OG ARMER Aktoratet hevdet at Alexanders skader samsvarte med det faktum at han var offeret og ikke angriperen, slik Arias hevdet. Dr. Horn fortalte juryen at disse skadene ville ha oppstått før skadene på hodet og halsen. STIKKSKADE­R I HODET Det ble funnet to stikkskade­r i Alexanders bakhode. Hugget var så kraftig at kniven slo ut biter av hodeskalle­n. GJENTATTE STIKKSKADE­R Det ble funnet mellom 27 og 29 stikkskade­r på Alexanders rygg, noe som tydet på at han hadde snudd ryggen til angriperen.
SKUDD MOT HODET Prosjektil­banen gikk fra høyre mot venstre. Kulen ble funnet i Alexanders venstre kjeve uten utgangssår. Det var begrenset blødning ved inngangsså­ret; patologen dr. Horn antydet at det var fordi skuddet var det som kom sist. AVSKÅRET STRUPE Alexanders strupe var kuttet fra øre til øre, og såret var cirka sju–ti cm dypt. Halspulsår­en var kuttet, og halsarteri­en var avrevet. Horn vitnet at Arias ikke etterlot «tegn på nøling» i offerets hals. «Det var et rent snitt.» TEGN PÅ FORSVAR PÅ HENDER OG ARMER Aktoratet hevdet at Alexanders skader samsvarte med det faktum at han var offeret og ikke angriperen, slik Arias hevdet. Dr. Horn fortalte juryen at disse skadene ville ha oppstått før skadene på hodet og halsen. STIKKSKADE­R I HODET Det ble funnet to stikkskade­r i Alexanders bakhode. Hugget var så kraftig at kniven slo ut biter av hodeskalle­n. GJENTATTE STIKKSKADE­R Det ble funnet mellom 27 og 29 stikkskade­r på Alexanders rygg, noe som tydet på at han hadde snudd ryggen til angriperen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway