Blodig Begjær

“HUN STAKK HENNE”

-

I følge Jas’ og Tas’ versjon av hendlsene, hadde moren vært sint på jentene fordi de var for sent ute til skolen. Rasende løftet hun etter sigende opp en gryte og slo den mot dem, kalte dem “horer” og “luddere”. Hun ble stadig sintere og skrek gjentatte ganger, “Vi skal alle dø i dag!”

Tas sa, “Jeg tok gryta fra henne, og da grep hun kniven og liksom snudde og sa, ‘skygg unna’.” Jas fortalte etterforsk­erne at “moren vant kampen om kniven, liksom, så jeg tok gryta og slo henne med den”. Hun mente en vase hun knuste i hodet på moren.

Uansett sa hun at moren så bet henne i brystet og nektet å gi slipp. “Tas stakk henne,” sa Jas, et minne Tas sa seg enig i, men insisterte på at sårene bare var ment å stanse morens angrep.

De prøvde å be henne stoppe, men moren fortastte å gå etter dem med kniven, så de overmannet og stakk henne. Så la de henne i badekaret fylt med varmt vann fordi hun klaget over at hun frøs. “Drep meg nå ellers dreper jeg dere,” skal hun ha sagt før livet ebbet ut av kroppen hennes.

HVA SKJEDDE I DET SÆRE HJEMMET SOM BETYDDE AT EN UNG MOR MISTET LIVET?

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway