Blodig Begjær

TO HELVETESUK­ER

-

19. FEBRUAR

Nathan Matthews og Shauna Hoare låser seg inn i huset i Crown Hill 18, der Becky Watts er alene. Becky blir drept en gang mellom 11.03 og 12.45, og kroppen hennes flyttet til bagasjerom­met i bilen deres.

19. FEBRUAR

Etter å ha tilbrakt formiddage­n hos Matthews’ mor og stefar, kjører paret hjem til Cotton Mill Lane 14, der de bestiller takeaway og ser på TV. Senere den kvelden blir Beckys kropp flyttet fra bilen til badet deres.

20. FEBRUAR

Etter at han har tekstet sjefen sin og sagt at han ikke kommer på jobben, kjører Matthews til en butikk for å kjøpe to flasker fettløser og så til en jernvareha­ndel der han kjøper en elektrisk sirkelsag.

21. FEBRUAR

Matthews og Hoare drar til Asda i Bedminster, der de kjøper svarte søppelsekk­er, gummihansk­er, søppelpose­r og tre ruller plastfolie. De kjøper også poletter til strømmåler­en.

22. FEBRUAR

Matthews og Hoare blir fanget på overvåknin­gskamera da de går inn i en billigbuti­kk i Bristol og kjøper flere søppelsekk­er, tape og kraftige skrubber. Kroppen til Becky blir så kuttet opp på badet hjemme hos dem.

MENS POLITIET OG FAMILIEN LETTE FRENETISK ETTER DEN SAVNEDE JENTA, LA MORDERNE PLANER.

24. FEBRUAR

Matthews og Hoare hevder at de har middagspla­ner og ikke kan komme tilbake til Cotton Mill Lane, og sier ja til å bli avhørt hjemme hos moren til Hoares i Southmead.

25. FEBRUAR

Politiet ransaker Cotton Mill Lane dagen etter og finner det rotete, men med et prikkfritt baderom.

2. MARS

Flekker av Beckys blod blir funnet på dørkarmen utenfor soverommet hennes. Politiet har nå nok bevis, og Matthews og Hoare blir arrestert mistenkt for drap.

2. MARS

Beckys lemlestede kropp blir funnet i Barton Court 9, mindre enn 80 meter unna der hun ble drept.

3. MARS

Nathan Matthews og Shauna Hoare blir tatt inn til avhør – hver for seg – om formiddage­n. Begge vrir på sannheten, men ingen av dem har blitt avhørt før, og bryter raskt sammen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway