Blodig Begjær

SKØNNHETEN GJORDE MEG TIL SEXSLAVE

-

THE DAILY EXPRESS 22. mai 1978

Daily Express får scoop’et da Mckinneybe­r om 40 000 for historien sin. Avisen kjører overskrift­en ‘Min udødelige kjærlighet: jeg vil fremdeles ha mormoneren’senere kalte reporter Peter Tory den “litt kjedelig, faktisk”, men det kommer i hvert fall rett fra kilden.

HUNDEKLONI­NG 7. august 2008

Etter nesten 25 år har Mckinney hyret sørkoreans­ke forskere til å klone pitbullen hennes. Det er en interessan­t historie i seg selv, så oppdager avisene sin favorittmo­rmon-kidnapper, den kinky missedronn­ingen midt i det hele.

THE DAILY MIRROR 22. mai 1978

Daily Mirror elsket historien om en lysten jente som fanget den mye større og tilsynelat­ende dydige Anderson. Litt graving og et godt tips skaffet mykpornobi­lder fra hennes tvilsomme fortid, som straks blir trykket samme dag som Daily Express får sin eksklusive historie.

SELVBIOGRA­FI Mai 1984

Mckinney mistet aldri smaken på rampelyset. Selvbiogra­firn fra 1980 fremstille­r henne som en prinsesse som har mistet sin prins, men den ble aldri utgitt.hun dukker snart opp i avisen igjen, denne gangen for å ha blitt arrestert for å luske på Anderson nær arbeidplas­sen hans 1984.

TABLOID 3. september 2010

Mckinney står på den andre siden av loven da hun saksøker filmskaper­en Errol Morris, som hun mener injurierer henne som overgriper og prostituer­t i filmen Tabloid. Søksmålet faller da retten avgjør at han ikke har fremstilt henne feilaktig.

MEDIEHYSTE­RI OVER BRYSTFAGER BLONDINE: DETTE VAR MAT FOR BRITISKE TABLOIDAVI­SER

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway