Blodig Begjær

DE SOM SITTER IGJEN

-

De fleste som har sett Amanda Knox, har nok lagt merke til at Merediths familie ikke hadde en stemme i filmen. Filmskaper­ne sa at de tok kontakt med familien, men forespørsl­ene om intervju ble avslått, og de har ikke kommentert filmen etter at den kom ut.

Da den endelige kjennelsen endte på «ikke skyldig», var Kercher-familien naturlig nok sjokkert. Avisen The Guardian meldte at Merediths mor Arline uttalte. «Jeg er litt overrasket og veldig sjokkert, men det er alt, for øyeblikket. De har blitt dømt to ganger, så det er litt rart at det skulle endre seg nå.» Senere i 2015 skrev Stephanie Kercher et stykke for magasinet Cosmopolit­an om sine opplevelse­r og oppfordret leserne til å huske Meredith som den hun var. «Det har vært fem opprivende år», skrev hun. «Men det som har vært verst å takle, er hvordan Mez’ livlige, morsomme, smarte og hengivne personligh­et har blitt overskygge­t av hvordan hun døde og kampen for rettferdig­het …»

«Når du ser bildet av henne i avisen, må du ikke tenke på henne som et tragisk offer. Tenk på henne som en snartenkt jente som, hvis du hadde møtt henne, ville fått deg til å le i løpet av få sekunder.»

 ??  ??
 ??  ?? Amanda har fortalt om hvordan hun og Meredith fort ble venner da de var i Perugia.
Amanda har fortalt om hvordan hun og Meredith fort ble venner da de var i Perugia.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway