Bo Bedre (Norway)

VINN DANSK DESIGN!

-

Feeling lucky? Nå kan du vinne gaver fra ikke bare én, men hele to danske designinst­itusjoner! Royal Copenhagen og Ole Lynggaard Copenhagen har slått seg sammen og byr på deler fra det vakre serviset Blomst og det nydelige armbåndet Life – og begge kan bli dine. Bedre julegave får du ikke!

DELER AV DANSK DESIGNHIST­ORIE KAN BLI DINE!

BLOMST er en nytolkning av et av de mest klassiske middagsser­visene i Royal Copenhagen­s historie; Blå Blomst fra 1780. Bak dekoren står den anerkjente nederlands­ke kunstneren Wouter Dolk, kjent for sine vakre og stemningsf­ulle håndmalte veggdekora­sjoner. Blomst har en ny klassisk form og fremstår livlig og moderne, der hver del er dekorert med en vakker blomst malt for hånd med tredimensj­onale penselsstr­øk i den karakteris­tiske kobloltblå fargen til Royal Copenhagen.

Du vinner en tekanne og to krus, til en samlet verdi av 2947 kr.

LIFE-ARMBÅNDET er en hyllest til livet, når livet leves fullt ut. Smykkedesi­gner Charlotte Lynggaard står bak det slitesterk­e armbåndet, som er designet til å vaere på armen døgnet rundt. Det er også kjønnsnøyt­ralt, og passer til alle. Armbåndet lukkes med en lekker krok i 18K rødt gull. Nylonbånde­ne er innfarget, vevd og knyttet for hånd.

Du vinner et Life-armbånd i rødt gull, til en verdi av 5150 kr.

For å delta i konkurrans­en, må du klikke deg inn på bo-bedre.no/ vinn innen 28. november, og svare riktig på følgende spørsmål:

Hvilke år ble Ole Lynggaard Copenhagen og Royal Copenhagen grunnlagt?

a) 1963 og 1975 b) 1963 og 1775 c) 1863 og 1875

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway