Bo Bedre (Norway)

VINN TO NETTER PÅ THE AUDO I KØBENHAVN!

-

Okei, dette er julegaven du har lyst på i år: En heldig vinner får tilbringe hele to netter i en av nyåpnede The Audos luksussuit­er i Københavns Nordhavn. Designet av Norm Architects og innredet med møbler, lamper og accessoire­r fra MENU, er dette stedet «alle» vil besøke nå. Vi gir deg sjansen her!

THE AUDO vil ikke kalles et hotell. Kanskje fordi det er så mye mer? The Audo er et spennende konsept, som danner inspireren­de rammer om et internasjo­nalt og kreativt miljø der man kan oppleve innovativ design, utveksle ideer, hente inspirasjo­n, samarbeide og møte nye mennesker. The Audo er en arbeidspla­ss og er hovedsetet for designfirm­aet MENU. Det er også en åpen kafé, et konsept, en butikk, et sted for samtaler – og et sted for overnattin­g. Med ti unike og ulike luksussuit­er i Audo Residence, alle utformet av Norm Architects, kan besøkende stige inn i dette harmoniske, men pulserende universet, og suge til seg alt omgivelsen­e har å by på. Og bonusen? Overalt finnes MENUs design, iblandet kunst og unikaobjek­ter.

HVA VINNER DU? Vi er så heldige å kunne gi én person hele to netter i en av The Audos nydelige luksussuit­er, til en verdi av 19 000 kroner. Så om du har planer om å ta deg en tur til København i naermeste fremtid – eller hei, dette er grunn nok i seg selv! – så ikke nøl med å gripe denne unike muligheten. Og du? Selv om det er én vinner, er suiten stor nok for to – så du kan ta med en venn!

FOR Å DELTA I KONKURRANS­EN, må du klikke deg inn på bo-bedre.no/vinn innen 23. desember, og svare riktig på følgende spørsmål:

Hvor mange luksussuit­er består Audo Residence av?

a) 8 b) 10 c) 12

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway