BoligPluss (Norway)

Idé

-

Gjør som Vibeke og ha alltid noen ruller med kakedeig liggende i kjøleskape­t i desember. Da er det fort gjort å arrangere et impulsivt kaffebesøk.

Spisekroke­n på kjøkkenet er familiens favorittpl­ass. Her blir det både spist, bakt, pratet og gjort lekser. På bordet fra &Tradition står en antikk lysestake fra Skultuna, mens putene på benken er fra Aiayu og Svenskt Tenn.

“HUSET ER ÅPENT FOR HELE FAMILIEN. DET VARIERER LITT HVOR MANGE VI ER, MEN ALLE VET AT DE KAN KOMME HIT HVIS DE VIL”

 ??  ??
 ??  ?? Den vakre blåfargen på veggen er flott mot de hvite karmene og det lyse kjøkkenet innenfor. Krakken er fra Skagerak.
Den vakre blåfargen på veggen er flott mot de hvite karmene og det lyse kjøkkenet innenfor. Krakken er fra Skagerak.
 ??  ?? 1 Hyllen fra Skagerak er pyntet med fine papirklipp fra Sarah Becker. Krukkene er antikke.
1 Hyllen fra Skagerak er pyntet med fine papirklipp fra Sarah Becker. Krukkene er antikke.
 ??  ?? 2 Kjøkkenet er lagd på bestilling. Vasken er fra Uno og armaturen fra Quooker. Over benken henger en klassisk Artek-lampe, designet av Alvar Aalto.
2 Kjøkkenet er lagd på bestilling. Vasken er fra Uno og armaturen fra Quooker. Over benken henger en klassisk Artek-lampe, designet av Alvar Aalto.
 ??  ?? 3 Den gamle kjøttkvern­en tilhørte en gang Jespers farmor, og den brukes flittig når julebakste­n skal til pers. Skjaerefjø­len er fra Skagerak.
3 Den gamle kjøttkvern­en tilhørte en gang Jespers farmor, og den brukes flittig når julebakste­n skal til pers. Skjaerefjø­len er fra Skagerak.
 ??  ?? Hobbyromme­t bugner av bånd, papir, stoff, perler og sysaker. Hyllen er fra Skagerak, bordet og stolen fra Please Wait to be Seated, bordlampen fra Wästberg og gulvteppet fra &Tradition. Taklampen er antikk, designet av Vilhelm Lauritzen.
Hobbyromme­t bugner av bånd, papir, stoff, perler og sysaker. Hyllen er fra Skagerak, bordet og stolen fra Please Wait to be Seated, bordlampen fra Wästberg og gulvteppet fra &Tradition. Taklampen er antikk, designet av Vilhelm Lauritzen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway