BoligPluss (Norway)

SIDSELS FAVORITT-TRADISJON I DESEMBER

-

– Carl Emil har bursdag tidlig i desember og da kommer alltid foreldrene mine på helgebesøk. Da feirer vi både bursdag, baker julekaker, drar til Tivoli i København og – sist, men ikke minst – besøker den årlige juleutstil­lingen til Royal Copenhagen med fantastisk dekkede bord. Da er liksom julen i gang for fullt!

“Jeg elsker det øyeblikket hvor barna får se juletreet for første gang. Det er et skikkelig høydepunkt“

 ??  ?? Sidsel dekker bordet flere dager før julaften, både for å slippe stress i siste liten, og for å kunne glede seg over synet og se frem til julemiddag­en. Duken er sydd av stoff fra Designers Guild, tallerkene­ne er fra Ditte Fischer og bestikket fra Georg Jensen, mens glassene er antikke. Stolene kommer fra Gubi, gulvlampen fra Flos og barbordet fra Ox Denmarq. Den store stjernen i vinduet er fra Bungalow.
Sidsel dekker bordet flere dager før julaften, både for å slippe stress i siste liten, og for å kunne glede seg over synet og se frem til julemiddag­en. Duken er sydd av stoff fra Designers Guild, tallerkene­ne er fra Ditte Fischer og bestikket fra Georg Jensen, mens glassene er antikke. Stolene kommer fra Gubi, gulvlampen fra Flos og barbordet fra Ox Denmarq. Den store stjernen i vinduet er fra Bungalow.
 ??  ?? Sidsel har selv tegnet konsollbor­det og fått det lagd hos en smed. Bordlampen er fra Design By Us, mens speilet er fra Reflection­s Copenhagen.
Sidsel har selv tegnet konsollbor­det og fått det lagd hos en smed. Bordlampen er fra Design By Us, mens speilet er fra Reflection­s Copenhagen.
 ??  ?? 2 Carl-Emil og Alfred får lov til å pakke opp julegavene tidlig på ettermidda­gen slik at de kan leke med dem til julemiddag­en er klar. 2
2 Carl-Emil og Alfred får lov til å pakke opp julegavene tidlig på ettermidda­gen slik at de kan leke med dem til julemiddag­en er klar. 2
 ??  ?? 1 Den fine engelen på bordet er en gave fra Sidsels svigermor. 1
1 Den fine engelen på bordet er en gave fra Sidsels svigermor. 1

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway