BoligPluss (Norway)

FARGERIK

-

Fargene står i sentrum når Karen-Lise pynter til jul. Stjel hennes beste tips til en lekker julestil i mange farger.

1. SKAP EN FARGERIK OG LEKEN JUL

Vil du pynte til jul med mange farger, men er redd for at det blir bråkete? Ifølge Karen-Lise er trikset å fordele mengden av farger noenlunde likt. Se på det hele som en vektskål med farger der helheten er i balanse og ingen av fargene tar for mye plass.

2. TA UTGANGPUNK­T I KUNSTEN DIN

Ønsker du deg et gjennomfør­t juleuttryk­k som også står i stil med den øvrige innredning­en? Da kan det vaere smart å ta utgangspun­kt i kunsten du har. Karen-Lise har for eksempel latt rødfargen fra maleriet ved spiseborde­t gå igjen i borddekkin­gen.

3. LA PAKKENE PYNTE OPP

Gaveinnpak­ning er en enkel, men effektiv måte å understrek­e julestilen din på. Velg papir, bånd og kort i samme farger og stil, og la gavene ligge fremme og pynte opp i hele desember. Karen-Lise har brukt fargerike silkebånd, fine mønstre og raust med glitter.

 ??  ??
 ??  ?? Papir 14 cm, sett med to, 89 kr, Madam Stoltz. Ø 130 cm, 940 kr, Georg Jensen Damask. Juletre, Nabbi, H 55 cm, 149 kr, Jysk.
Papir 14 cm, sett med to, 89 kr, Madam Stoltz. Ø 130 cm, 940 kr, Georg Jensen Damask. Juletre, Nabbi, H 55 cm, 149 kr, Jysk.
 ??  ?? Juletrepyn­t, sett med to, 50 kr, Jysk.
Julekule, glass, Ø 10 cm, 65 kr, House Doctor. Juletretep­pe,
Juletrepyn­t, sett med to, 50 kr, Jysk. Julekule, glass, Ø 10 cm, 65 kr, House Doctor. Juletretep­pe,
 ??  ?? Gaver med vakker innpakning skaper forventnin­g og pynter opp.
Gaver med vakker innpakning skaper forventnin­g og pynter opp.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway