BoligPluss (Norway)

Kult & urbant

Grafiske fliser, fotokunst og et blågrønt tak gir Katrines bad en tøff, industriel­l stil, inspirert av området familien bor i. Stjel hennes beste ideer her!

-

Idé 1 Innred med kontraster

– Vi har valgt et industriel­t og stilrent baderomsmø­bel fra Vipp, og syns det står veldig fint til de grafiske flisene. Men vi trengte en motvekt til det stramme uttrykket, og jeg kom over et gammelt speilskap som tilfører rommet sjarm og sjel. Vi kommer aldri til å kvitte oss med det skapet! Jeg er en stor tilhenger av brukte ting, og elsker å få dem til å leve videre i nye rammer.

2 Idé Gi kunsten en fargerik plattform

– Jeg er glad i løsninger som jeg enkelt kan endre når jeg får lyst til det, og derfor har jeg en MDF-hylle som kjapt kan males når jeg trenger litt forandring. Det er en utrolig enkel måte å skape et nytt uttrykk på. Akkurat nå har hyllen en kraftig blåfarge som passer godt til kunsten, det blågrå taket og det pudderfarg­ete dusjforhen­get. Jeg er ute etter å skape stemning når jeg bruker farger i innredning­en, og jeg elsker at den skarpe blåtonen står i fin kontrast til det romantiske rosa.

3 Idé Skap et grafisk utrykk

– Vi bor på Vesterbro som er en litt rå del av København, og det føltes riktig å bruke industriel­le fliser som en referanse til området. Flisene på 10 x 10 cm er i seg selv ikke så markante, men har likevel masse karakter. De svarte fugene skaper et enkelt, grafisk uttrykk jeg er veldig glad i. Vi har latt den blågrønne veggfargen fortsette opp i taket for å bryte det konforme og gi rommet mer dybde. Jeg elsker å bruke farger i innredning­en, og akkurat denne synes jeg også er utrolig fin.

4 Idé Bruk gardiner i dusjen

– Dusjforhen­get er egentlig en gardin. Mange dusjforhen­g er så ekstremt kjedelige, og jeg klarte ikke å finne et jeg likte. Vi vurderte å sette opp en skillevegg i glass, men siden badet er såpass industriel­t, ville vil gjerne tilføre noe mykt og feminint med tekstiler. Da jeg fant denne gardinen i pudderfarg­e, tenkte jeg «hvorfor ikke?» Gardinen er i polyester så den kan vaskes ofte og holder seg fint.

 ??  ?? IDÉ 1
Baderomsmø­belet er fra Vipp og kurven fra Muubs, mens det gamle speilskape­t er et bruktfunn.
IDÉ 1 Baderomsmø­belet er fra Vipp og kurven fra Muubs, mens det gamle speilskape­t er et bruktfunn.
 ??  ?? Hyllen er malt i fargen Yves Klein Blå fra Flügger. Bildene er fra Buus Works og loppemarke­d. IDÉ 2
Hyllen er malt i fargen Yves Klein Blå fra Flügger. Bildene er fra Buus Works og loppemarke­d. IDÉ 2
 ??  ?? Katrine Rasmussen bor sammen med mann og tre barn. Gardinen som brukes som dusjforhen­g er fra Jysk. IDÉ 4
Katrine Rasmussen bor sammen med mann og tre barn. Gardinen som brukes som dusjforhen­g er fra Jysk. IDÉ 4
 ??  ?? Flisene er kjøpt brukt, armaturen er fra Primy og taket er malt i fargen Oslo fra Jotun. IDÉ 3
Flisene er kjøpt brukt, armaturen er fra Primy og taket er malt i fargen Oslo fra Jotun. IDÉ 3

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway