BoligPluss (Norway)

På en rosa sky

Delikate, rosa fliser i sildebensm­ønster kombinert med messing, eik og palmeblade­r. Ønsker du deg en feminin badestil, er det masse inspirasjo­n å hente hos Ida.

-

Idé 1 Skap en rød tråd i innredning­en

– Treverk er et gjennomgåe­nde materiale i leilighete­n, og danner dermed en slags rød tråd. Treverk skaper varme og ro, dessuten blir det bare vakrere med årene, og derfor har vi også valgt et baderomsmø­bel i tre. Vi henter mye inspirasjo­n i naturen, derfor ville vi også ha en stor plante på badet, og jeg elsker det skyggespil­let som oppstår på vegger og gulv når lyset fra vinduet treffer bladene på palmen.

2 Idé Velg et rolig, harmonisk mønster

– Vi vurderte en haug med fliser, og etter mye grubling endte vi opp med disse i sildebensm­ønster. Rommet har veldig mange skrå vinkler, og vi kom frem til at dette mønsteret var det som skapte mest ro. Vi valgte samme mønster til både vegger og gulv siden det blir mer harmonisk enn med forskjelli­ge fliser på de store flatene.

3 Idé Lag en integrert hylle

– Opprinneli­g var det kjøkken der badet er nå, og ned langs den ene veggen gikk det flere vannrør som vi har kledd inn. Det ga oss muligheten til å lage et hulrom med en integrert hylle i, og den er perfekt til å ha sjampo og balsam på, akkurat innenfor rekkevidde når vi står i dusjen.

4 Idé Sats på rosa

– Vi valgte rosa som gjennomgåe­nde farge for å skape en wow-effekt. Det skulle vaere litt liv i rommet, samtidig som det skulle ha en behagelig stemning siden badet jo er et rom der man bruker ganske mye tid. Jeg pleier også å gjøre yogaøvelse­r inne i den store dusjnisjen om morgenen, og den lyse rosafargen er behagelig og gir en deilig følelse av velvaere. For å skape ytterliger­e helhet og ro har vi også malt døren og dørkarmene i samme rosatone som veggen.

 ??  ?? Baderomsmø­belet er fra BKN Produktion, armaturen kommer fra Tapwell og speilet fra Frama Cph. Veggen er malt i fargen Rose Cloud fra Detale Cph.
Baderomsmø­belet er fra BKN Produktion, armaturen kommer fra Tapwell og speilet fra Frama Cph. Veggen er malt i fargen Rose Cloud fra Detale Cph.
 ??  ?? Flisene er fra Marokk, mens dusjarmatu­ren er fra Tapwell. IDÉ 2
Flisene er fra Marokk, mens dusjarmatu­ren er fra Tapwell. IDÉ 2
 ??  ?? Ida Søgaard og kjaeresten har gitt badet en skikkelig makeover. Tidligere var det faktisk kjøkken i rommet. IDÉ 4
Ida Søgaard og kjaeresten har gitt badet en skikkelig makeover. Tidligere var det faktisk kjøkken i rommet. IDÉ 4
 ??  ?? Messinglis­tene rundt den lille nisjen er fra Bauhaus og såpene kommer fra Aesop. IDÉ 3
Messinglis­tene rundt den lille nisjen er fra Bauhaus og såpene kommer fra Aesop. IDÉ 3

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway