Costume (Norway)

MIN STIL Vi elsker stilen til modellen Constance Jablonski.

-

Hjemme hos den 27 år gamle franske toppmodell­en Constance Jablonski i New York er det to ting som gjelder - utsikt over elven Hudson og en stor sofa med plass til alle vennene. Hun har gått visninger for store motehus som Gucci, Dior, Balenciaga og Burberry, og denne måneden er hun modell i Costume.

 ??  ?? – Fra stuen min har jeg utsikt over Hudson River, og jeg er så glad for å ha så mye dagslys. For meg er dette det mest rolige og fredelige stedet i New York.
– Fra stuen min har jeg utsikt over Hudson River, og jeg er så glad for å ha så mye dagslys. For meg er dette det mest rolige og fredelige stedet i New York.
 ??  ?? - Jeg elsker buksedress­er. Det er så enkelt å hoppe inn i en behagelig buksedress om morgenen, og så er det en kjapp måte å få statement-looken på. Buksedrakt
Isabel Marant Étoile, 4 620 kr.
- Jeg elsker buksedress­er. Det er så enkelt å hoppe inn i en behagelig buksedress om morgenen, og så er det en kjapp måte å få statement-looken på. Buksedrakt Isabel Marant Étoile, 4 620 kr.
 ??  ?? - Mitt stilikon er og vil alltid vaere Jane Birkin. Hennes stil er en perfekt fusion av maskulint og feminint.
- Mitt stilikon er og vil alltid vaere Jane Birkin. Hennes stil er en perfekt fusion av maskulint og feminint.
 ??  ??
 ??  ?? – Mitt favorittmø­bel er kjempesofa­en, som fem venner kan overnatte i om gangen, hvis de trenger det.
– Mitt favorittmø­bel er kjempesofa­en, som fem venner kan overnatte i om gangen, hvis de trenger det.
 ??  ?? – Jeg er veldig opptatt av interiør for tiden. Akkurat nå drømmer jeg om en lysekrone fra Ladies & Gentlemen Studio. Lysekrone Ladies and Gentlemen Studio, 13 890 kr.
– Jeg er veldig opptatt av interiør for tiden. Akkurat nå drømmer jeg om en lysekrone fra Ladies & Gentlemen Studio. Lysekrone Ladies and Gentlemen Studio, 13 890 kr.
 ??  ?? - Jeg drømmer om et halskjede fra Foundrae Jewelry. Jeg elsker deres solide kjeder, som er en perfekt miks av en moderne og en mer antikk look med flotte farger og stener. Jeg bruker kun gullhalskj­eder. Halskjede Foundrae Jewelry, 41 485 kr.
- Jeg drømmer om et halskjede fra Foundrae Jewelry. Jeg elsker deres solide kjeder, som er en perfekt miks av en moderne og en mer antikk look med flotte farger og stener. Jeg bruker kun gullhalskj­eder. Halskjede Foundrae Jewelry, 41 485 kr.
 ??  ?? – Jeg har lyst til å investere i et nytt gulvteppe. Jeg har akkurat fått en hundevalp, og hun har ødelagt det gamle … Men jeg elsker henne uansett! Gulvteppe ABC Carpet & Home, 18 665 kr.
– Jeg har lyst til å investere i et nytt gulvteppe. Jeg har akkurat fått en hundevalp, og hun har ødelagt det gamle … Men jeg elsker henne uansett! Gulvteppe ABC Carpet & Home, 18 665 kr.
 ??  ?? – Joanna Vargas’ maske er perfekt til ansiktsren­sen. Maske Exfoliatin­g Mask, Joanna Vargas, 455 kr.
– Joanna Vargas’ maske er perfekt til ansiktsren­sen. Maske Exfoliatin­g Mask, Joanna Vargas, 455 kr.
 ??  ?? - Jeg skal kjøpe et par svarte sandaler fra Téva. De er så deilige å gå i.
Sko Téva, 780 kr.
- Jeg skal kjøpe et par svarte sandaler fra Téva. De er så deilige å gå i. Sko Téva, 780 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway