Costume (Norway)

SUNN I AUGUST Månedens sunne tips.

Få ny glød, snack deg sunn, gjør strandture­n enda bedre med sommerens søteste håndkle og få bedre inneklima med en luftrenser.

-

1. FRISK PUST

Mens vi er i full gang med sommerens mange utendørsak­tiviteter, er det nesten uvirkelig å tenke på at vi i g jennomsnit­t bruker 90 prosent av tiden vår innendørs – og ofte i et usunt inneklima. Vi er nemlig mye flinkere til å kose oss med tente stearinlys enn vi er til å lufte ut. Derfor går mange av oss rundt og puster inn en blanding av dagens parfymedus­j, støv, mateim, partikler fra de søte husdyrene våre, og ikke minst forurensen­de stearinlys. Men det finnes heldigvis hjelp å få. Dysons lille luftrenser kan stå enten på nattbordet ditt eller få bli med på kontoret. Luftrenser­ens filter fanger, ifølge Dyson, opp 99,95 prosent av alle partiklene i luften – inkludert sporer av mugg, pollen og støv – og sender en konstant strøm av ren, kjølig luft tilbake.

2. SUNN GLØD

I løpet av sommeren blir huden utsatt for sol og salt vann. Vitavias kosttilsku­dd som kommer i små dagsdoser, skal gi en sunn og velsmurt hud. I boksen finner du 30 små pakker som inneholder aminosyrer, som skal bidra til å oppretthol­de bindevevet i huden, håret og neglene, og styrkende antioksida­nter og kokosolje, som visstnok skal smøre huden innenfra.

3. STRANDKLAR

Enten du er en ivrig badenymfe eller bare vil ligge og slikke sol, er et lekkert strandhånd­kle et must i sommer. Teklas nye håndklaer er perfekte til begge formål, og kolleksjon­ens naive palme-, blekksprut- og krabbemoti­ver får oss i godt humør. Ikke bare er de store og deilig myke, Teklas strandhånd­klaer er også laget av økologisk bomull og resirkuler­t frotté, så her kan du svøpe deg inn med god samvittigh­et.

4. IKKE BARE I NØDEN

Er du fysen? Prøv en munnfull Nød, som på grunn av sitt høye proteininn­hold metter godt. Den deilige snacksen er laget av nøtter, frø, baer og frukt – og intet annet. Bak de små boksene står et dansk par, som for tre år siden tok snacks-eventyret med seg til California, der amerikaner­ne ble helt ville etter den sunne snacksen med den fremmedart­ede ø-en i navnet. De veganske, glutenfrie og økologiske godbitene kommer med smak av eple og fiken, bringebaer, tranebaer samt den sprø varianten med enebaer og pepper, som er perfekt til sommerens gin tonic på terrassen eller i hagen.

 ??  ?? 1. Luftrenser Pure Cool Me, Dyson, 3 390 kr.
1. Luftrenser Pure Cool Me, Dyson, 3 390 kr.
 ??  ?? 2. Kosttilsku­dd Vitaglow, Vitaviva, 785 kr.
2. Kosttilsku­dd Vitaglow, Vitaviva, 785 kr.
 ??  ?? 3. Håndkle Tekla, 975 kr.
3. Håndkle Tekla, 975 kr.
 ??  ?? 4. Snacks Nød, 65 kr.
4. Snacks Nød, 65 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway