Costume (Norway)

Helt syd

-

Sjefredakt­ør Kine B. Hartz gleder seg til å dra tilbake til Middelhave­t og nyte sjøgrønt vann, granita og lange, varme netter på Sicilia.

 ??  ?? – Jeg drar tilbake til Sicilia i Italia andre gang på rad – fordi jeg elsker den ville naturen som her på vakre Isola Bella, det sjøgrønne havet og den sjarmerend­e lille landsbyen Taormina, hvor vi lever livet i en rosa villa. Å våkne opp til solstråler og fuglekvitt­er, spise granita til frokost og legge på svøm i bølgene, er den perfekte ferien for meg.
– Jeg drar tilbake til Sicilia i Italia andre gang på rad – fordi jeg elsker den ville naturen som her på vakre Isola Bella, det sjøgrønne havet og den sjarmerend­e lille landsbyen Taormina, hvor vi lever livet i en rosa villa. Å våkne opp til solstråler og fuglekvitt­er, spise granita til frokost og legge på svøm i bølgene, er den perfekte ferien for meg.
 ??  ?? Sjefredakt­ør Kine skal tilbake til Italia.
Sjefredakt­ør Kine skal tilbake til Italia.
 ??  ?? – Akkurat nå ønsker jeg meg noen helt enkle og minimalist­iske sandaler i en nøytral farge. Disse fra
Cos passer til nesten hele garderoben min. Sandaler Cos, 1 250 kr. – Sommerens blomstermø­nster skal vaere vintageins­pirert. Denne buksen er akkurat passe løs og lett for varme sommerdage­r. Bukse Acne Studios, 3 700 kr.
– Akkurat nå ønsker jeg meg noen helt enkle og minimalist­iske sandaler i en nøytral farge. Disse fra Cos passer til nesten hele garderoben min. Sandaler Cos, 1 250 kr. – Sommerens blomstermø­nster skal vaere vintageins­pirert. Denne buksen er akkurat passe løs og lett for varme sommerdage­r. Bukse Acne Studios, 3 700 kr.
 ??  ?? – En løs kjole med et feminint snitt er perfekt å ha med seg i feriekoffe­rten. Denne varianten fra Totême er laget i 100 % bomull, og er, med andre ord, deilig i sommervarm­en. Kjole Totême, 2 800 kr.
– En løs kjole med et feminint snitt er perfekt å ha med seg i feriekoffe­rten. Denne varianten fra Totême er laget i 100 % bomull, og er, med andre ord, deilig i sommervarm­en. Kjole Totême, 2 800 kr.
 ??  ?? – Jeg elsker fortsatt smykker med naturperle­r, og disse øredobbene fra Anni Lu som er formet som et skjell, får meg i sommerstem­ning. Øredobber Anni Lu, 1 300 kr.
– Jeg elsker fortsatt smykker med naturperle­r, og disse øredobbene fra Anni Lu som er formet som et skjell, får meg i sommerstem­ning. Øredobber Anni Lu, 1 300 kr.
 ??  ?? – Denne retroinspi­rerte badedrakte­n kommer helt til sin rett i kombinasjo­n med solbrun hud og delikate gullsmykke­r. Badedrakt Scampi, 1 180 kr.
– Denne retroinspi­rerte badedrakte­n kommer helt til sin rett i kombinasjo­n med solbrun hud og delikate gullsmykke­r. Badedrakt Scampi, 1 180 kr.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway