Costume (Norway)

Skogens ro

-

Stylist og motejourna­list Anette von Osten er en stor tilhenger av Marka i Oslo, og gleder seg til å tilbringe så mye tid som mulig på blikkstill­e vann og campe ute i det fri.

 ??  ?? – Noen av de fineste sommerminn­ene har jeg fra Norge og Oslo. De siste årene har vi reist på flere teltturer med kano eller packraft i Marka. Jeg elsker at det er så stille og vakkert, og at man enkelt kan finne nye favorittst­eder år etter år. Og det beste med det hele er at det er så naerme at det ikke krever noe planleggin­g.
– Noen av de fineste sommerminn­ene har jeg fra Norge og Oslo. De siste årene har vi reist på flere teltturer med kano eller packraft i Marka. Jeg elsker at det er så stille og vakkert, og at man enkelt kan finne nye favorittst­eder år etter år. Og det beste med det hele er at det er så naerme at det ikke krever noe planleggin­g.
 ??  ?? – Skuespille­r Ali Macgraw klarer å inspirere meg med sin helt enkle, feminine og avslappede stil.
– Skuespille­r Ali Macgraw klarer å inspirere meg med sin helt enkle, feminine og avslappede stil.
 ??  ?? – Jeg får ikke nok av de hvite feminine blusene. Denne rysjetoppe­n fra Rodebjer er like fin til en jeans som til en kakifarget shorts.
Topp
Rodebjer, 2 195 kr.
– Jeg får ikke nok av de hvite feminine blusene. Denne rysjetoppe­n fra Rodebjer er like fin til en jeans som til en kakifarget shorts. Topp Rodebjer, 2 195 kr.
 ??  ?? Solkrem er et must, og denne er en vinner. Solkrem Dermalogic­a, 374 kr.
Solkrem er et must, og denne er en vinner. Solkrem Dermalogic­a, 374 kr.
 ??  ??
 ??  ?? – Jeg har alltid vaert fan av Elling-karakteren, og ble veldig glad da jeg så at det er kommet nok en bok fra Ingvar Ambjørnsen dette året.
Bok Ekko av en venn, Ingvar Ambjørnsen, 399 kr.
– Jeg har alltid vaert fan av Elling-karakteren, og ble veldig glad da jeg så at det er kommet nok en bok fra Ingvar Ambjørnsen dette året. Bok Ekko av en venn, Ingvar Ambjørnsen, 399 kr.
 ??  ?? – Denne sesongen vil jeg ha en helt enkel bikini med et stilrent design og i en avdempet farge.
Bikinitopp
Cos, 250 kr.
Bikinitrus­e
Cos, 200 kr.
– Denne sesongen vil jeg ha en helt enkel bikini med et stilrent design og i en avdempet farge. Bikinitopp Cos, 250 kr. Bikinitrus­e Cos, 200 kr.
 ??  ?? – Denne shortsen markerer midjen på et flott vis, og passer helt perfekt i kombinasjo­n med en skjorte, en romantisk bluse eller en helt enkel topp i strikk. Shorts
Tibi, 4 895 kr.
– Denne shortsen markerer midjen på et flott vis, og passer helt perfekt i kombinasjo­n med en skjorte, en romantisk bluse eller en helt enkel topp i strikk. Shorts Tibi, 4 895 kr.
 ??  ?? – Denne toppen er nydelig til solbrune armer, og skal brukes til en underdel med høyt liv. Topp
Cos, 590 kr.
– Denne toppen er nydelig til solbrune armer, og skal brukes til en underdel med høyt liv. Topp Cos, 590 kr.
 ??  ?? – Å padle inn i solnedgang­en anbefales. – Smale hårspenner er både praktisk og supertrend­y. Hårspenner Bik Bok, 80 kr.
– Å padle inn i solnedgang­en anbefales. – Smale hårspenner er både praktisk og supertrend­y. Hårspenner Bik Bok, 80 kr.
 ??  ?? – Vakre, norske skoger gir ro og feriefølel­se.
– Vakre, norske skoger gir ro og feriefølel­se.
 ??  ?? – Enhver vår- og sommergard­erobe bør inneholde en klassisk armyjakke. Bruk jakken til en søt sommerkjol­e eller en kul og maskulin shorts. Jakke Totême, 3 350 kr. – Kantete solbriller med skilpaddem­ønster rammer øynene inn på en fin måte.
– Enhver vår- og sommergard­erobe bør inneholde en klassisk armyjakke. Bruk jakken til en søt sommerkjol­e eller en kul og maskulin shorts. Jakke Totême, 3 350 kr. – Kantete solbriller med skilpaddem­ønster rammer øynene inn på en fin måte.
 ??  ?? – Tenk kontraster. En rutete kjole med puffermer er supersøt stylet til et par kraftige joggesko og en solhatt. Kjolen kan også brukes til de populaere fjellstøvl­ene vi har sett mye av den siste tiden.
Kjole
Zara, 249 kr. Solbriller Arket.com, 4 800 kr.
– Tenk kontraster. En rutete kjole med puffermer er supersøt stylet til et par kraftige joggesko og en solhatt. Kjolen kan også brukes til de populaere fjellstøvl­ene vi har sett mye av den siste tiden. Kjole Zara, 249 kr. Solbriller Arket.com, 4 800 kr.
 ??  ?? – Bøttehatte­n er helt i tiden akkurat nå. Denne rutete varianten fra Ganni passer fint til resten av feriegarde­roben. Hatt
Ganni, 699 kr. – En løs og luftig bukse som markerer midjen, vil jeg kombinere til en enkel T-skjorte eller en feminin topp. Bukse
Acne Studios, 4 800 kr.
– Bøttehatte­n er helt i tiden akkurat nå. Denne rutete varianten fra Ganni passer fint til resten av feriegarde­roben. Hatt Ganni, 699 kr. – En løs og luftig bukse som markerer midjen, vil jeg kombinere til en enkel T-skjorte eller en feminin topp. Bukse Acne Studios, 4 800 kr.
 ??  ?? –Leppene mine trenger litt ekstra pleie nå og det får de med denne. Leppeolje Love Oil For Lips Kiehls 195 kr.
–Leppene mine trenger litt ekstra pleie nå og det får de med denne. Leppeolje Love Oil For Lips Kiehls 195 kr.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? – Et par kraftige joggesko er fint å bruke i skogen. Disse kule variantene fra Acne har en solid såle og er gode å gå i. Joggesko Acne Studios, 3 700 kr.
– Et par kraftige joggesko er fint å bruke i skogen. Disse kule variantene fra Acne har en solid såle og er gode å gå i. Joggesko Acne Studios, 3 700 kr.
 ??  ?? – Skal man på tur i skogen, er ryggsekk et must. Denne fra Ganni er både praktisk og kul. Ryggsekk Ganni, 1 800 kr.
– Skal man på tur i skogen, er ryggsekk et must. Denne fra Ganni er både praktisk og kul. Ryggsekk Ganni, 1 800 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway