Costume (Norway)

LEDER

Jeg pleide å mase på mamma. Dra henne i armen, utålmodig. – Koooom da, sa jeg, og gikk mot bilen. – Men vil du ikke på stranden? spurte hun. – Solen skinner jo! – Jo, men først må vi kjøpe nye klaer til skolestart, sa jeg.

- Fortsatt god sommer!

August har alltid gjort noe med meg. For selv om jeg elsker de siste late feriedagen­e, ligger det en forventnin­g i luften, en ny start. Enten det var første dag på skolen jeg grugledet meg til, eller da jeg gråt mine modige tårer og vinket til mamma før jeg satte meg på et fly for å studere i Storbritan­nia. Det er noe med følelsen av å komme uthvilt og solkysset tilbake på jobb eller skole. Tiden hvor sommer og høst svinger inn i hverandre, gjerne på samme dag, med regn, sol, varme og en ny, krisp følelse i luften. For dette er også den beste tiden for mote. Du slipper å tenke på strømpebuk­ser, men kan godt slenge en cape over sommerkjol­en og stikke føttene i et par kule pumps. En shorts ser chic ut med en oversized blazer. Og jeans kommer til sin rett med den søte sommertopp­en. For meg har august alltid vaert måneden jeg begynner å snuse på den nye motesesong­en. Og det gjør vi her i Costume også. Lurer du på hvilke trender som kommer i høst? Bla deg rett frem til vår Sniktitt på den nye sesongen, som også byr på shoppetips. Moteserien Lav sol viser hvordan du kan vaere leken og elegant på de litt grå dagene, og i moteserien Fjellet, Baby viser vi kul styling for dagene hvor solen fortsatt står høyt. I denne utgaven får du møte tre kule jenter, som viser oss hvordan de styler og tar med seg minikjolen, skjørtet og blazeren inn i en ny sesong. Og er du av typen som vil strekke ferien noen uker til, burde du lese om Sonia og Alexandras reise til Island.

 ??  ?? Team COSTUME på shoot til den nydelige moteserien Lav sol. Fotograf Trine, modell Kathie og hånden til stylist og makeuparti­st Pauline.
Team COSTUME på shoot til den nydelige moteserien Lav sol. Fotograf Trine, modell Kathie og hånden til stylist og makeuparti­st Pauline.
 ??  ?? Spent og pyntet i rosa skjørt på min første skoledag.
Spent og pyntet i rosa skjørt på min første skoledag.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Kine B. Hartz
Kine B. Hartz

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway