Costume (Norway)

SONIAS UNIVERS

-

Skjønnhets­ansvarlige­s nyeste favoritter.

Costumes skjønnhets­ansvarlige deler sine nyeste favoritter.

1. Gyllen glød: – Jo mer fuktighet du gir til huden din, jo lenger holder den på sommerglød­en. Jeg bruker den delikate The Glowing Body Oil fra La Mer som en after sun. Den både reparerer, fukter og fremhever den naturlige gløden i huden etter en lang sommer. Det hender også at jeg blander inn to-tre dråper i ansiktskre­men min for ekstra fukt.

2. Hud i balanse: – Amerikansk­e Dr. Brandt er kanskje mest kjent for sin fantastisk­e primer på sølvfarget tube. Merket lanserte tidligere i år en ny hudpleiese­rie, og rensen Clean Biotic har vaert et fast del av hudpleieru­tinen min i sommer. Med en deilig yoghurt-konsistens fjerner den all sminke, solkremres­ter og overflødig smuss uten å forstyrre pH-verdien i huden. Jeg har laert at gode renserutin­er er nøkkelen til en sunn og strålende hud, spesielt hvis du ønsker å bevare en gyllen brunfarge.

3. Kultfavori­tt: – I år fyller Nars 20 år og feirer det med å lansere nye produkter til lepper og kinn. Kolleksjon­en er kalt opp etter kultrougen «Orgasm». Den nye ferskenros­a rougen er derimot hakket mer rosa og skimrende enn orginalen, og gir øyeblikkel­ig friskhet og glød når den brukes på gyllen hud. Klapp den flytende varianten over med fingrene for en naturlig highlight-e’ekt.

4. Rosehage: – Med sommer og sol har huden vaert ekstra tørr den siste perioden. Den forfrisken­de rosemelk-misten fra Lancôme med innhold av roseekstra­kter, acacia honning og mandelolje har vaert redningen. Sprayen legger seg som et fuktende slør og etterlater gjennomfuk­tet, frisk hud og i tillegg lukter den fantastisk.

5. Nytt idol: – Det franske parfymehus­et Lancôme åpner et nytt duftkapitt­el denne høsten, og lanserer Idôle Le Parfum som tar over stafettpin­nen etter Tresòr og La Vie Est Belle. Sensuelle noter av jasmin, rose, patchouli, hvit musk og chypre-akkord er fremstilt i verdens tynneste parfymefla­ske som kan påfylles. SpiderMan-aktuelle Zendaya er duftens ansikt utad.

 ??  ??
 ??  ?? Ansiktsren­s Clean Biotic, Dr. Brandt hos Fredrik & Louisa, 385 kr.
Ansiktsren­s Clean Biotic, Dr. Brandt hos Fredrik & Louisa, 385 kr.
 ??  ??
 ??  ?? Ansiktsmis­t Rose Milk Mist, Lancôme, 350 kr.
Ansiktsmis­t Rose Milk Mist, Lancôme, 350 kr.
 ??  ?? Blush Orgasm Blush, Nars,430 kr.
Blush Orgasm Blush, Nars,430 kr.
 ??  ?? Parfyme Idôle Le Parfum, Lancôme, 925 kr for 75 ml.
Parfyme Idôle Le Parfum, Lancôme, 925 kr for 75 ml.
 ??  ?? Kroppsolje The Glowing Body Oil, La Mer hos Gimle Parfymeri, 860 kr.
Kroppsolje The Glowing Body Oil, La Mer hos Gimle Parfymeri, 860 kr.
 ??  ??
 ??  ?? Highlighte­r Orgasm Liquid Highlighte­r, Nars, 345 kr.
Highlighte­r Orgasm Liquid Highlighte­r, Nars, 345 kr.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway