Costume (Norway)

LIVET PÅ LANDET

Bli med hjem til modellen Amalie Reedtz-thott.

-

Hagen og drivhuset innbyr til små oppdagelse­sferder, og huset er fullt av minner. Amalie Reedtz Thott, sykepleier, tidligere modell og mor til 8 måneder gamle Bobbie Arizona, elsker å tilbringe tid på familiens landsted, som er omgitt av kyr, hester, sauer og massevis av frisk luft.

 ?? TEKST Marie Heyman FOTO Sarah Stenfeldt ?? – Naturen får utfolde seg fritt i hagen vår, og det er alltid en opplevelse å gå tur her. Kjolen er fra et av mine yndlingsme­rker, Skall Studio, og er baerekraft­ig og økologisk.
TEKST Marie Heyman FOTO Sarah Stenfeldt – Naturen får utfolde seg fritt i hagen vår, og det er alltid en opplevelse å gå tur her. Kjolen er fra et av mine yndlingsme­rker, Skall Studio, og er baerekraft­ig og økologisk.
 ??  ?? – Den eneste varmekilde­n i huset er denne ovnen. Det er viktig å få tent opp med én gang vi kommer – og spesielt i vinterhalv­året blir denne hyppig brukt.
– Den eneste varmekilde­n i huset er denne ovnen. Det er viktig å få tent opp med én gang vi kommer – og spesielt i vinterhalv­året blir denne hyppig brukt.
 ??  ?? – Yogarommet er flittig i bruk hver eneste morgen hele sommeren.
Jeg har g jort yoga i cirka 10 år, og denne rutinen er blitt en del av meg. Jeg tyr til yoga når jeg skal slappe av, og det gir meg økt livskvalit­et og den beste starten på dagen. Jeg elsker å g jøre morgenyoga­en min og deretter nyte en kopp te.
– Yogarommet er flittig i bruk hver eneste morgen hele sommeren. Jeg har g jort yoga i cirka 10 år, og denne rutinen er blitt en del av meg. Jeg tyr til yoga når jeg skal slappe av, og det gir meg økt livskvalit­et og den beste starten på dagen. Jeg elsker å g jøre morgenyoga­en min og deretter nyte en kopp te.
 ??  ?? – I det gamle grovkjøkke­net har jeg alt hesteutsty­ret mitt – blant annet sadelen som jeg brukte til min første hest Mango. Siden det minner meg om utendørsli­vet, er grovkjøkke­net yndlingsro­mmet mitt i huset. Her kan man gå inn med sølete gummistøvl­er –uten at det g jør noe. Det er veldig befriende.
– I det gamle grovkjøkke­net har jeg alt hesteutsty­ret mitt – blant annet sadelen som jeg brukte til min første hest Mango. Siden det minner meg om utendørsli­vet, er grovkjøkke­net yndlingsro­mmet mitt i huset. Her kan man gå inn med sølete gummistøvl­er –uten at det g jør noe. Det er veldig befriende.
 ??  ?? – Stolen er et gammelt arvestykke. Skinnfelle­n foran er fra våre egne kyr, og vi fikk lagen den for et par år siden. Den g jør rommet hyggelig og varmt.
– Stolen er et gammelt arvestykke. Skinnfelle­n foran er fra våre egne kyr, og vi fikk lagen den for et par år siden. Den g jør rommet hyggelig og varmt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway