Costume (Norway)

FARGELEK

Tilfør farger til garderoben.

- TEKST & STYLING Marie Heyman FOTO Sarah Stenfeldt

Lakk- og leopardjak­ker, vesker formet som discokuler og tårnhøye haeler. Gå for farger, glitrende og morsomme materialer til høytidens mange festlige arrangemen­ter.

 ??  ?? Bruk jakken til en stram hestehale, smokey eyes og en dress for en elegant og kul look.
Jakke Saks Potts, 8 180 kr. Veske Asos, 450 kr.
Bruk jakken til en stram hestehale, smokey eyes og en dress for en elegant og kul look. Jakke Saks Potts, 8 180 kr. Veske Asos, 450 kr.
 ??  ?? En veske formet som en discokule – what’s not to like? Bruk den til den lille sorte, og sett en festlig prikk over i’en med en glitterspe­nne. Veske Nly accessorie­s, 270 kr. Spenne Gucci, 6 620 kr.
En veske formet som en discokule – what’s not to like? Bruk den til den lille sorte, og sett en festlig prikk over i’en med en glitterspe­nne. Veske Nly accessorie­s, 270 kr. Spenne Gucci, 6 620 kr.
 ??  ?? Leopardkåp­en passer til det meste – kjoler, dresser eller en festlig topp og et par baggy jeans.
Kåpe Stand, 6 140 kr.
Leopardkåp­en passer til det meste – kjoler, dresser eller en festlig topp og et par baggy jeans. Kåpe Stand, 6 140 kr.
 ??  ?? Høye haeler g jør så mye med antrekket. Bruk dem til et par nedtonede bukser og en oversized svart blazer for en casual, men smart fest-look.
Støvletter Saint Laurent, 8 730 kr.
Høye haeler g jør så mye med antrekket. Bruk dem til et par nedtonede bukser og en oversized svart blazer for en casual, men smart fest-look. Støvletter Saint Laurent, 8 730 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway