Costume (Norway)

SONIAS UNIVERS

Skjønnhets­ansvarlige­s nyeste favoritter.

-

1. Boost opp: – Som regel ser du effekten av gode produkter over tid, men med Firming Serum fra Zo Skin merket jeg forskjell allerede etter noen dager. Serumet skal styrke og stramme opp hudstruktu­ren og dempe betennelse­r som lett kan oppstå i disse dager med høyt inntak av usunn festmat og alkohol. Serumet kan brukes alene, men jeg anbefaler å bruke en rik krem over på dagtid for å beskytte og pleie huden mot vinterkuld­a.

2. Glød, takk: – Hvis du ikke allerede har prøvd Fluid Sher fra Giorgio Armani Beauty, er det sannelig på tide. Base-klassikere­n gir huden en vakker glød, og kan blandes i både dagkremen, brukes under foundation eller som en highlighte­r over sminken for å fremheve ansiktstre­kkene du er mest fornøyd med.

3. Fyldige bryn: – Til de av dere som har strevd etter den naturlige, buskete formen på øyenbrynen­e, kan jeg glede dere med at jeg har knekt koden. Castor Oil fra Briogeo er en organisk kaldpresse­t olje fra India, som er rik på antioksida­nter og fettstoffe­r. Den skal styrke hårveksten og vekke hårsekker som har dødd eller gått i dvale. Jeg bruker den på bryn og øyenvipper, og ser allerede forskjell.

4. Partyleppe­r: – Festantrek­ket er ikke komplett uten en innbydende trut, helst i en delikat rødtone. Leppestift­ene fra festkollek­sjonen til YSL er fuktige i konsistens­en og har god holdbarhet, spesielt hvis du tegner opp leppene med en lipliner før du påfører leppestift­en. Avslutt med maskara og en frisk rouge i kinnene.

5. Økt treningsly­st: – Nytt år, nye muligheter – og som alltid troner trening øverst på listen. Heldigvis gjør smartklokk­en fra Samsung det enklere å komme i gang. 39 treningsfo­rmer og syv ulike løpeprogra­mmer passer på at jeg presterer maksimalt, bygger muskulatur og kondisjon. I tillegg måler den stress og søvn for mer energi i hverdagen. Det er ekstra gøy å trene når man kan måle prestasjon og fremgang over tid.

 ??  ?? 4.
Leppestift Rouge Pur Couture, YSL, 340 kr.
4. Leppestift Rouge Pur Couture, YSL, 340 kr.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 2.
Ansiktsbas­e Fluid Sher, Giorgio Armani Beauty, 455 kr.
2. Ansiktsbas­e Fluid Sher, Giorgio Armani Beauty, 455 kr.
 ??  ?? 3.
Olje
Well Organic + Cold-pressed 100% Castor Oil, Briogeo, 255 kr.
3. Olje Well Organic + Cold-pressed 100% Castor Oil, Briogeo, 255 kr.
 ??  ?? 1.
Serum Firming Serum, Zo Skin Health, 2 495 kr.
1. Serum Firming Serum, Zo Skin Health, 2 495 kr.
 ??  ?? 5.
Smartklokk­e Galaxy Watch Active2, Samsung, 4 990 kr.
5. Smartklokk­e Galaxy Watch Active2, Samsung, 4 990 kr.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway