Costume (Norway)

Perfekte forhold

Perfect Moment designer skiklaer etter vår smak. Vi tok en prat med sjefen for det hele.

-

Endelig er det tid for pudder og full fart i bakkene, og utvalget i freshe skiklaer er bedre enn noen gang. Vi tok en prat Jane Gottschalk, som er kreativ leder for et av de kuleste franske merkene nå, Perfect Moment.

Hva er filosofien bak merket Perfect Moment?

Merket ble startet i Chamonix for rundt tjue år siden, av den franske verdenscup-stjernen Thierry Donard. I begynnelse­n var det et rent teknisk «ekstremspo­rt»-merke, laget for skieliten innen frikjøring. Da jeg tok over som Creative Director, fikk vi muligheten til å komme oss inn på motemarked­et, og lanserte merket på Net-a-porter. Vi samarbeide­r med en Shanghai-basert motedesign­er, og jeg elsker koblingen av et tradisjone­lt fransk fjellmerke med gateliv i Shanghai. Vi bruker fortsatt alle våre originale tekniske materialer, og har den samme høye kvaliteten. Vi har kun gjort merket mer moteriktig.

Hvem er den typiske Perfect Moment-jenta for dere?

Vi når alle kundegrupp­er, men vårt hovedfokus er på kvinner mellom 25 og 40 år. Hun bor i en by, er en trendsette­r som har sin egen stil. Hun er motebeviss­t, men også opptatt av verden rundt seg. Hun elsker reising og opplevelse­r. Navnet Perfect Moment spiller på skikjørere som opplever perfekte skiforhold en dag i bakken.

Hva er hemmelighe­ten din bak suksessen med Perfect Moment?

Å vaere autentisk og original, men ikke svikte røttene sine. Det handler om å ikke glemme hvor man kommer fra, samtidig som man må utvikle merkevaren til å bli mer motefokuse­rt og bli mer bevisst på å vaere baerekraft­ig og ta vare på miljøet.

Nordmenn elsker å stå på ski – hva er ditt beste tips for å se kul ut i bakken denne sesongen?

Nordmenn er noen av de beste skikjørern­e på planeten, så jeg vil gjerne gi dem stiltips i bakken! Denne sesongen er min favoritt et hundetannm­ønster i rødt, hvitt og blått. Det er et klassisk mønster vi har gitt en fargetvist, og det skiller seg litt ut. Jeg elsker også vårt lille nikk til 80-tallet og prinsesse Diana, med det graderte regnbuemøn­steret. De litt løstsitten­de heldressen­e er også morsomme, og dette er en stil som blir stadig mer populaer.

Fortell oss litt om hundene dine?

Jeg har tjueen hunder, og min store lidenskap er å kjempe for dyrs rettighete­r. Jeg er ambassadør for Animals Asia, en veldedig stiftelse som vil stoppe alle grusomhete­r mot dyr. Vi bruker ikke pels i noen av våre produkter, og dunet kommer fra etisk og baerekraft­ig produksjon, men vi forsøker hele tiden å forbedre alle ledd i produksjon­en.

Hva er ditt eget mest perfekte ski-minne så langt?

Mannen min var på det sveitsiske landslaget i alpint, og nå har til og med mine fem barn begynt å kjøre forbi meg! Mitt beste øyeblikk på ski var vel da hele familien for første gang kunne kjøre sammen da minstemann var stor nok. Å vaere ute i sola og snøen med venner og familie betyr veldig mye for meg.

 ??  ??
 ??  ?? Du kan kjøpe skiklaerne fra Perfect Moment hos blant andre thejuice.no.
Du kan kjøpe skiklaerne fra Perfect Moment hos blant andre thejuice.no.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway