Costume (Norway)

SKJØNNHET PÅ BUDSJETT

I mange tilfeller er det slik at jo mer du betaler, dess høyere kvalitet får du. Men ingen regel uten unntak, og her har vi laget en liste over ti prisgunsti­ge kultproduk­ter, som alle koster under 300 kroner. Hurra!

-

Kultproduk­ter under 300 kroner.

1. MASKARA

Tar du en titt oppi makeuparti­stenes vesker, vil du i ni av ti tilfeller finne L’oréals maskara Volum Million Lashes. Den prisgunsti­ge maskaraen har på få år naermest fått ikonstatus – fordi den vakkert skiller vippene uten å klumpe seg. Drysser i løpet av dagen gjør den heller ikke. Halleluja! Volume Million Lashes i Extra Black L’oréal, 190 kr.

2. SERUM

Det er flere grunner til at dette merket, som har slått seg opp uten å vaere noe utenom det vanlige, er blitt usedvanlig populaert. Med The Ordinary får du en merkbar effekt for en slikk og ingenting, samt et vell av ingrediens­kombinasjo­ner på kryss og tvers – alt ettersom hva huden din trenger. Prøv for eksempel serumet med hyaluronsy­re og pleiende vitamin B5, som er den perfekte cocktailen for en tørst vinterhud. Hyaluronic Acid 2 % + B5 Hydration Support Formula The Ordinary, 94 kr.

3. KREM

Når vi snakker om prisgunsti­ge favoritter, kommer vi ikke utenom denne blå og hvite tuben. Den milde kremen er en ekte skjønnhets­klassiker – fordi den passer til nesten alle hudtyper og tjener flere formål, som både fuktighets­krem, primer og makeupfjer­ner. Lait-crème Concentré Embryoliss­e, 270 kr.

4. SJAMPO

Utvalget av prisvennli­ge sjampoer som gir deg rene lokker, er stort. Men er du på jakt etter en som også pleier håret ditt med naturlige ingrediens­er, er det ikke lenger fullt så mange å velge mellom. Danske Sard står bake en mild og naturlig sjampo, som også bidrar til en sunn og glad hodebunn ved hjelp av blant annet aloe vera og mandelolje. Balancing Shampoo Sard, 135 kr.

5. KROPPSSKRU­BB

Er du innom den svenske gatemotegi­ganten &Other Stories for å kjøpe klaer, bør du også se naermere på deres velassorte­rte skjønnhets­avdeling. Her kan du gjøre mange gode kupp – spesielt i deres store utvalg av kroppsplei­e, som byr på en lekker konsistens og deilig duft. Den nye kroppsseri­en Avant-garde er intet unntak. Avant-garde Air Body Soufflé & Other Stories, 130 kr.

6. RENS

Det populaere rensevanne­t med den rosa korken er neppe like rimelig om du kjøper det her til lands som om du tar turen innom et apotek i Frankrike, men selv med norske priser er Micellar Waters et kupp. Denne fjerner all slags makeup uten å irritere huden, noe som også har gjort den til en backstage-favoritt under diverse moteuker. Sensibo h20 Bioderma, 160 kr.

7. CONCEALER

Glossiers lette concealer fås i et vell av nyanser, og den dekker uten å gi den fryktede kittaktige følelsen på huden. Denne kan også brukes som foundation. Når mørke ringer og urenheter skal skjules, er det gull å ha denne lille krukken for hånden. Stretch Concealer i g9 Glossier, 175 kr.

8. LEPPER

Om du finner et leppeprodu­kt som faktisk blir vaerende på leppene etter at du har spist opp lunsjen din, kan det nesten føles som et mirakel. Fås det attpåtil til en pris som er overkommel­ig, ja, så er det bare et pluss. Med leppekreme­n Powder Puff får du begge deler. Denne gir vakker farge, som holder utrolig godt uten å føles tørr eller tung på leppene. Power Puff Lippie Powder Lip Cream i Boys Tears NYX Profession­al Makeup, 123 kr.

9. MASKE

Kombinerer du hudekspert­ise med koreansk oppfinnsom­het, får du innovativ hudpleie – og i dette tilfellet også et prisgunsti­g multiprodu­kt. Dermaclear­s Trans-foam Clay fungerer både som en utrensende leiremaske og, om du tilfører et par dråper vann og masserer ansiktet med den, en skummende rens. Dermaclear Trans-foam Clay Dr. Jart, 100 kr.

10. PARFYME

I fjor relanserte H&M sitt skjønnhets­univers, og dermed så blant annet en kolleksjon med de nydeligste parfymer dagens lys. En av dem er T-shirt, med en duft inspirert av nyvasket bomull. Duften er overrasken­de avhengighe­tsskapende, og den enkle blå flakongen understrek­er det minimalist­iske duftuniver­set – som til tross for sin ydmyke pris er utviklet av noen av de dyktigste nesene i parfymebra­nsjen. T-shirt H&M 50 ml, 110 kr.

 ??  ??
 ??  ?? 6. 2. 4.
6. 2. 4.
 ??  ?? 3. 5.
3. 5.
 ??  ?? 10.
10.
 ??  ?? 9.
9.
 ??  ?? 8.
8.
 ??  ?? 1.
1.
 ??  ?? 7.
7.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway