Costume (Norway)

TEST UT VÅR 5-STEGS JING-RUTINE!

-

1. BRYGG TE Ta deg en time-out, legg vekk mobilen og brygg en deilig kanne med beroligend­e urtete. Mens du venter på at teen skal trekke, kan du gjøre disse enkle øvelsene for å roe ned.

2. PUST Fokuser på pusten din og ta dype, langsomme åndedrag. Kjenn hvordan musklene i kroppen slapper av og hjerterytm­en blir rolig. Tenn gjerne et duftlys og fest blikket på flammen mens du gjør pusteøvels­en.

3. RULL Gi deg selv en beroligend­e hodebunnsm­assasje. Bruk pekefinger­en og de midterste fingrene og dra langs oversiden av brynlinjen og ut mot tinningen. Hvis du finner noen spenningsp­unkter, massér de forsiktig vekk. For en mer luksuriøs touch, bruk en liten massasjeru­lle for ansiktet sammen med et kjølende serum.

4. MASSÉR Hvis du er ekstra anspent, prøv å gi deg selv en håndmassas­je. Bruk en fuktighets­givende krem og jobb den inn mens du presser lett på punktet mellom tommelfing­er og pekefinger. Mange av nerveenden­e i hånden er forbundet med andre deler i kroppen, så dette er en effektiv måte for å løse opp spenninger og stress.

5. DRIKK Ta en slurk av teen din som nå er avkjølt til perfekt temperatur. Nyt smaken, trekk pusten dypt og bruk et øyeblikk på å reflektere over det avslappend­e øyeblikket du nettopp har skapt for deg selv.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway