Costume (Norway)

LEDER

-

Jeg hadde ikke overlevd uten venninnene mine. De redder meg når livet butter, og feirer med meg når livet smiler. Med dem har jeg en samtale som aldri ender. Hverdagsma­set, veivalg, kultur, menn, mote, stil, politikk, familie, karriere, ambisjoner, drømmer – det er så mye å diskutere, analysere, oppleve og se – sammen. Ingen forstår meg bedre enn mine venninner, og ingen er kulere og mer inspireren­de enn mine venninner. Enten det er Mari, min intellektu­elle, morsomme forfatter-venninne, som alltid har et nytt perspektiv på verden og livet, Marian, en superstjer­ne av en skuespille­r og venninne, som får selv den kjedeligst­e tirsdagen til å bli en fest. Linda, kreativ makeup-artist, lojal som få og gudmor for min førstefødt­e, eller Celia, som jeg traff på ungdomssko­len, og som er som balsam for sjelen min, eller Miriam, som er som en søster jeg snakker med nesten hver dag – selv om hun bor i USA. I tillegg har jeg verdens beste lillesøste­r og mange flere venninner jeg aldri kunne levd uten. De er livets krydder!

All forskning viser at vennskap fører til både et lykkeliger­e og lengre liv. Så i denne utgaven hyller vi betydninge­n av vennskap. Møt Pauline & Lea, Hanneli & Hege, Darja, Gine Margrethe & Phoebe og Tsutsumi & Alexandra i saken Min briljante venninne, og les om deres unike, inspireren­de vennskap. Venninnene er stylet i noen av vårens fineste looks, for marsutgave­n markerer også starten på en ny motesesong! Så bla deg rett frem til vår store Catwalk-spesial hvis du er nysgjerrig på vårens trender – eller fordyp deg i artikkelen om hvordan norsk mote tar verden med storm. I intervjuen­e med fire norske motehus blir det også tydelig hvor viktig vennskap er for deres kreativite­t og suksess.

Ønsker deg en fin start på våren –med dine briljante venninner!

 ??  ?? Venninner er livets krydder! Her er noen av mine. Til venstre, Marian, Celia, Linda, Mari, Miriam og lillesøste­r Heidi.
Venninner er livets krydder! Her er noen av mine. Til venstre, Marian, Celia, Linda, Mari, Miriam og lillesøste­r Heidi.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Kine B. Hartz
Kine B. Hartz

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway