Costume (Norway)

SUNN I MARS

Sett av tid til egenpleie før våren kommer for fullt – med luksuriøs badeolje, en vanntett kolleksjon til løpeturen, tyggegummi med ditt daglige vitamintil­skudd og baerekraft­ig badetøy til svømmeture­n.

- TEKST Marie Alkestrup

Månedens sunne tips.

1. TYGG VITAMINENE DINE

Er du typen som ikke liker å svelge piller? Det skal ikke hindre at du får i deg dine daglige multivitam­iner. I dag finnes det et vell av alternativ­er til den klassiske vitaminpil­len, som vingummi, shots, vannoppløs­elige brusetable­tter – og nå også tyggegummi fra det danske merket Eace. En tyggegummi inneholder 25 prosent av det anbefalte daglige inntaket av vitaminer. Etter 15 minutters tyggeri er alle vitaminene blitt frigitt, og du kan nyte den friske smaken av mint, vel vitende om at du nettopp har tygget deg til blant annet C-, D-, B1- og B12-vitaminer.

2. EGENPLEIE

Hva hadde Kleopatra, Nefertiti og Marie Antoinette til felles? Utover å vaere dronninger, var de tre kvinnene også kjent for sine ekstravaga­nte baderitual­er. Disse har Dior dykket ned i, og med sin nye badeolje oppfordrer de til at du også setter av tid til ditt helt eget pleiende baderitual. Spesielt nå som vaeret fortsatt er kjølig, er det viktig å vaere snill med seg selv – og gi plass til stunder der hjerterytm­en og roen kan senke seg. Med duften av sjasmin fra den lekre J’adore-oljen blir det varme badet en del mer avslappend­e og luksuriøst – også selv om du ikke kan skryte på deg å ha et gullbelagt badekar fylt med melk eller friske blomster.

3. I ALLSLAGS VAER

Løper du året rundt, har du nok en og annen gang opplevd at løpeturen har vaert en våt fornøyelse på grunn av enten regn eller sludd. Nike har tatt høyde for den regnfulle utfordring­en med sin nye Shield-kolleksjon av vind- og vanntette tights og løpejakker, så du skal kunne løpe ufortrøden­t videre i allslags vaer.

4. SVØM MED STIL

Svenske Filippa K designer kule treningskl­aer med sin Soft Sport-linje. Deres leggings og sportstopp­er er minst like stilfulle som de er behagelige. I sin pre-spring-kolleksjon utvider de nå med baerekraft­ig badetøy laget av g jenbrukt og resirkuler­bar nylon. Den nye kolleksjon­en inneholder ulike bikinidele­r, som kan settes sammen på kryss og tvers, samt en surfe-inspirert badedrakt til den aktive svømmeren.

 ??  ?? 1.
Tyggegummi Vitamin gum, Eace hos Eace.dk, fire pakker for 170 kr.
1. Tyggegummi Vitamin gum, Eace hos Eace.dk, fire pakker for 170 kr.
 ??  ?? 2.
Bath and Shower Oil J’adore Bath and Shower Oil, Dior, 480 kr.
2. Bath and Shower Oil J’adore Bath and Shower Oil, Dior, 480 kr.
 ??  ?? 3.
Løpetøy Jakke, 1 320 kr., og tights, 1 320 kr. Begge fra Nike.
3. Løpetøy Jakke, 1 320 kr., og tights, 1 320 kr. Begge fra Nike.
 ??  ?? 4.
Badedrakt Filippa K Soft Sport, 1 055 kr.
4. Badedrakt Filippa K Soft Sport, 1 055 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway