Costume (Norway)

ESSENTIALS

- TEKST & STYLING Marie Heyman FOTO Olivia Rhode

Sesongens må-ha-tilbehør.

Rustikt, klassisk og elegant. Gå for tilbehør og plagg med lang holdbarhet – en skinnveske til hverdags, små vesker i naturlige nyanser, høye haeler til festlige sammenkoms­ter og klassiske jeans.

 ??  ?? Caption: billedteks­t arulia et osapide cus lute modilas orporeic tolar lorum ipsum.
Vesken er med sin form og struktutre­itpfriskt pust i hverdagen, Infobox: og tip så brød har den den Venis perfekte sequam størrelsen estem vere aceribus – og plass etait. til alt. Veske Cos, 1 450 kr.
Caption: billedteks­t arulia et osapide cus lute modilas orporeic tolar lorum ipsum. Vesken er med sin form og struktutre­itpfriskt pust i hverdagen, Infobox: og tip så brød har den den Venis perfekte sequam størrelsen estem vere aceribus – og plass etait. til alt. Veske Cos, 1 450 kr.
 ??  ?? Bruk jeansen sammen med et par sneakers og en genser på kjølige dager, eller til et par mules og en blazer til en festlig sammenkoms­t.
Jeans på stol
Mos Mosh,
1 050 kr.
Jeans på gulv
Just, 920 kr.
Bruk jeansen sammen med et par sneakers og en genser på kjølige dager, eller til et par mules og en blazer til en festlig sammenkoms­t. Jeans på stol Mos Mosh, 1 050 kr. Jeans på gulv Just, 920 kr.
 ??  ?? Bruk veskene til et antrekk som den lille sorte eller en dress – for en klassisk og ren look.
Brun veske Burberry, 17 790 kr.
Hvit veske Burberry, 13 050 kr.
Bruk veskene til et antrekk som den lille sorte eller en dress – for en klassisk og ren look. Brun veske Burberry, 17 790 kr. Hvit veske Burberry, 13 050 kr.
 ??  ?? Bruk et par herrebukse­r og en topp til de høye haelene for en elegant og glamorøs look.
Sko ATP, 3 295 kr.
Bruk et par herrebukse­r og en topp til de høye haelene for en elegant og glamorøs look. Sko ATP, 3 295 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway