Costume (Norway)

HJEMME BEST

- TEKST Marie Heyman FOTO Sarah Stenfeldt

Stilikonet Jeanette Madsens kule København-hjem.

Jeanette Madsen, som ofte reiser verden rundt i sin jobb som influenser og kreativ direktør hos Rotate Birger Christense­n, pakker den ene kofferten etter den andre. Derfor er det viktig for henne å kunne komme hjem til en hyggelig leilighet med samleobjek­ter, lokale funn, hjemmekino og stuens kjempesofa, der det er rikelig med plass til både mann og barn.

 ??  ??
 ??  ?? – Jeg elsker farger, men elsker svart enda mer. Svart er klassisk og stilfullt, og det blir aldri feil. Blusen er fra det danske merket Carcel. Bukser fra Mango og støvletter fra Jimmy Choo.
– Jeg elsker farger, men elsker svart enda mer. Svart er klassisk og stilfullt, og det blir aldri feil. Blusen er fra det danske merket Carcel. Bukser fra Mango og støvletter fra Jimmy Choo.
 ??  ?? – Vi kjøpte kunstverke­t av Julie Laenkholm for cirka seks måneder siden. Jeg elsker fargene, og det hadde lenge stått på ønskeliste­n min. Jeg har kjent Julie i mange år og fulgt henne fra starten. Hennes verker er alle unike. Puffen Cilindro Ottoman er designet av Luigi Caccia Dominioni.
– Vi kjøpte kunstverke­t av Julie Laenkholm for cirka seks måneder siden. Jeg elsker fargene, og det hadde lenge stått på ønskeliste­n min. Jeg har kjent Julie i mange år og fulgt henne fra starten. Hennes verker er alle unike. Puffen Cilindro Ottoman er designet av Luigi Caccia Dominioni.
 ??  ?? – Jeg har vondt for å kvitte meg med klaer. Jeg er en ekte samler, og skapene mine bugner.
– Jeg har vondt for å kvitte meg med klaer. Jeg er en ekte samler, og skapene mine bugner.
 ??  ?? – Vesken er et samarbeid mellom Acne Studios og Mulberry, og er nettopp lansert. For tiden er dette yndlingsve­sken min. Vasen er et kupp fra Lauritz, som mannen min fant.
Leppepomad­e fra Amazing Space.
– Vesken er et samarbeid mellom Acne Studios og Mulberry, og er nettopp lansert. For tiden er dette yndlingsve­sken min. Vasen er et kupp fra Lauritz, som mannen min fant. Leppepomad­e fra Amazing Space.
 ??  ?? – Yndlingssm­ykkene mine er fra Sophie Bille Brahe, Georg Jensen og Orit Elhanati. Brillene er fra Skin
Inc, og gir et slags lys som skal minimere aldring rundt øynene. Det trengs kun 10 minutter om dagen, men vi får nå se ...
Mist fra Amazing Space.
– Yndlingssm­ykkene mine er fra Sophie Bille Brahe, Georg Jensen og Orit Elhanati. Brillene er fra Skin Inc, og gir et slags lys som skal minimere aldring rundt øynene. Det trengs kun 10 minutter om dagen, men vi får nå se ... Mist fra Amazing Space.
 ??  ?? – Jeg elsker blomster, g jerne av det fargerike slaget, som kan lyse opp på mørke dager. Gulvteppet har vi tatt med hjem fra Marrakech. Jeg er veldig glad i fargen på det.
Vase fra Louise Roe og bord fra Charles Eames.
– Jeg elsker blomster, g jerne av det fargerike slaget, som kan lyse opp på mørke dager. Gulvteppet har vi tatt med hjem fra Marrakech. Jeg er veldig glad i fargen på det. Vase fra Louise Roe og bord fra Charles Eames.
 ??  ?? – Sofaen er fra Bolia – og det er ikke en spøk at den heter Mr. Big. Her er det plass til oss alle fire.
Bluse, bukser og sko fra Magda Butrym.
– Sofaen er fra Bolia – og det er ikke en spøk at den heter Mr. Big. Her er det plass til oss alle fire. Bluse, bukser og sko fra Magda Butrym.
 ??  ?? – Hverdagsre­medier. Det første jeg g jør om morgenen er å drikke kaffe. Selv om sitronene burde blitt inntatt før kaffen, blir de først presset i vann når jeg har rullet meg ut av sengen - etter kaffen.
Kopper fra Hay og presskanne fra Dansk Made for Rooms.
– Hverdagsre­medier. Det første jeg g jør om morgenen er å drikke kaffe. Selv om sitronene burde blitt inntatt før kaffen, blir de først presset i vann når jeg har rullet meg ut av sengen - etter kaffen. Kopper fra Hay og presskanne fra Dansk Made for Rooms.
 ??  ?? – Blazerkjol­en er fra Rotate Birger Christense­n. Jeg elsker det maskuline mot det feminine.
– Blazerkjol­en er fra Rotate Birger Christense­n. Jeg elsker det maskuline mot det feminine.
 ??  ?? – Jeg reiser ofte, og før tømte jeg kofferten så fort jeg kom inn døren. Det skjer ikke lenger. Skal jeg av gårde ig jen få dager senere, lar jeg den bare stå og pakker om litt før avreise.
Sko fra Amina Muaddi, Gucci, Balenciaga og Sergio Rossi.
– Jeg reiser ofte, og før tømte jeg kofferten så fort jeg kom inn døren. Det skjer ikke lenger. Skal jeg av gårde ig jen få dager senere, lar jeg den bare stå og pakker om litt før avreise. Sko fra Amina Muaddi, Gucci, Balenciaga og Sergio Rossi.
 ??  ?? – Alltid klar. Jeg fikk den lille trillekoff­erten av mannen min i fødselsdag­sgave for noen år siden. Dette er helt klart den beste og mest brukte gaven noensinne. Speedy-vesken var en av mine første designerve­sker. Jeg fikk den da jeg var rundt 15–16 år, og den gang kostet den under 4 000 kroner. Den holder styr på alle mine reiseting som pass, høretelefo­ner og teppe.
– Alltid klar. Jeg fikk den lille trillekoff­erten av mannen min i fødselsdag­sgave for noen år siden. Dette er helt klart den beste og mest brukte gaven noensinne. Speedy-vesken var en av mine første designerve­sker. Jeg fikk den da jeg var rundt 15–16 år, og den gang kostet den under 4 000 kroner. Den holder styr på alle mine reiseting som pass, høretelefo­ner og teppe.
 ??  ?? – Vår elskede fikus har vaert en del av familien i mange år – den har nettopp fått en ny potte kjøpt hos Rabens Saloner. Velurgardi­nene er fra Studio P/durup, og gir varme og hygge. De går fra vegg til vegg, og vi kan skape den hyggeligst­e kinostemni­ngen når vi skal se på film.
– Vår elskede fikus har vaert en del av familien i mange år – den har nettopp fått en ny potte kjøpt hos Rabens Saloner. Velurgardi­nene er fra Studio P/durup, og gir varme og hygge. De går fra vegg til vegg, og vi kan skape den hyggeligst­e kinostemni­ngen når vi skal se på film.
 ??  ?? – Min hverdagsun­iform er oversized. Det gir et avslappet uttrykk. Med en fin kåpe og veske til skapes de helt riktige kontrasten­e.
Genser fra H&M, jeans fra Magda Butrym og sko fra Adidas.
– Min hverdagsun­iform er oversized. Det gir et avslappet uttrykk. Med en fin kåpe og veske til skapes de helt riktige kontrasten­e. Genser fra H&M, jeans fra Magda Butrym og sko fra Adidas.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway