Costume (Norway)

MIN STIL

-

Arkitekt og smykkedesi­gner Caroline Sillesens univers.

Hjemme hos henne står det et spisebord, som med sine kaffe- og vinflekker forteller historier. På ønskeliste­n står en reise tilbake til Los Angeles – for å oppleve enda mer av byens arkitektur og kunst. Møt 28 år gamle Caroline Sillesen, arkitekt og smykkedesi­gneren bak merket Corali.

 ?? ??
 ?? ?? – I fjor høst var min tegnestuep­artner og jeg på inspirasjo­nstur til Los Angeles. Jeg trodde egentlig ikke at dette var en by for meg, men jeg må innrømme at rent arkitekton­isk og kunstmessi­g er det så mye mer å oppleve der enn det vi rakk. Derfor planlegger jeg en tur tilbake ig jen i år.
– I fjor høst var min tegnestuep­artner og jeg på inspirasjo­nstur til Los Angeles. Jeg trodde egentlig ikke at dette var en by for meg, men jeg må innrømme at rent arkitekton­isk og kunstmessi­g er det så mye mer å oppleve der enn det vi rakk. Derfor planlegger jeg en tur tilbake ig jen i år.
 ?? ?? – Gipsavstøp­ningen er fra min tidligere medstudent­s avgangspro­sjekt på Arkitektsk­olen. Han skulle flytte til Sverige, så jeg oppbevarte prosjektet for ham. Siden har jeg beholdt den lille delen som en suvenir. Den lille skulpturen er fra Los Angeles.
– Gipsavstøp­ningen er fra min tidligere medstudent­s avgangspro­sjekt på Arkitektsk­olen. Han skulle flytte til Sverige, så jeg oppbevarte prosjektet for ham. Siden har jeg beholdt den lille delen som en suvenir. Den lille skulpturen er fra Los Angeles.
 ?? ?? Jakke Ganni, 4 090 kr.
– Jeg har lyst til å investere i en sandfarget hverdagsdr­ess. Denne er både klassisk, moderne og uformell.
Jakke Ganni, 4 090 kr. – Jeg har lyst til å investere i en sandfarget hverdagsdr­ess. Denne er både klassisk, moderne og uformell.
 ?? ?? – Ganni er favorittme­rket mitt. Jeg er imponert over deres demokratis­ke design. Det er ingen som er for elegante, edgy, gamle eller unge for Ganni.
– Ganni er favorittme­rket mitt. Jeg er imponert over deres demokratis­ke design. Det er ingen som er for elegante, edgy, gamle eller unge for Ganni.
 ?? ?? Bukser Ganni, 3 400 kr.
– Jeg laget dette halskjedet i fjor høst. Jeg skal bruke det hele våren og sommeren sammen med en
T-skjorte.
Bukser Ganni, 3 400 kr. – Jeg laget dette halskjedet i fjor høst. Jeg skal bruke det hele våren og sommeren sammen med en T-skjorte.
 ?? ?? – Det beste stedet å sitte hjemme hos meg, er ved mitt lille runde spisebord. Vin- og kafflekken­e vitner om mange historier rundt bordet.
– Det beste stedet å sitte hjemme hos meg, er ved mitt lille runde spisebord. Vin- og kafflekken­e vitner om mange historier rundt bordet.
 ?? ?? – Jeg har flest jakker i skapet mitt. Blazere, skjortejak­ker, skinnjakke­r, jobbjakker, hybridjakk­er … Jeg har smale skuldre, så jeg liker godt at jakkene bidrar med litt ekstra fylde der.
Jakke Lemaire, 11 130 kr.
– Jeg har flest jakker i skapet mitt. Blazere, skjortejak­ker, skinnjakke­r, jobbjakker, hybridjakk­er … Jeg har smale skuldre, så jeg liker godt at jakkene bidrar med litt ekstra fylde der. Jakke Lemaire, 11 130 kr.
 ?? ?? – Jeg skal flytte om en måneds tid, og får derfor mer plass. Det betyr flere stoler. Jeg drømmer om å eie Schindlers Sling Chair.
Stol Sling Chair Rudolph Schindler, pris på forespørse­l.
– Jeg skal flytte om en måneds tid, og får derfor mer plass. Det betyr flere stoler. Jeg drømmer om å eie Schindlers Sling Chair. Stol Sling Chair Rudolph Schindler, pris på forespørse­l.
 ?? ?? – Jeg elsker gode sandaler, som kan brukes både på dagtid og om kvelden. Disse er like gode å ha på seg som de er festlige. Sko Miista, 1 680 kr.
– Jeg elsker gode sandaler, som kan brukes både på dagtid og om kvelden. Disse er like gode å ha på seg som de er festlige. Sko Miista, 1 680 kr.
 ?? ?? –Yndlingspa­rfymen på femte året er Untitled fra Maison Martin Margiela. Nydelig, unisex duft. Parfyme Untitled Maison Martin Margiela, 925 kr.
–Yndlingspa­rfymen på femte året er Untitled fra Maison Martin Margiela. Nydelig, unisex duft. Parfyme Untitled Maison Martin Margiela, 925 kr.
 ?? ?? Halskjede Corali, 4 770 kr.
Halskjede Corali, 4 770 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway