Costume (Norway)

SUNN I MAI

Månedens sunne tips.

-

1. YOGILICIOU­S

Danske Blanche tar nå steget inn en nye verden og lanserer en baerekraft­ig yogakollek­sjon med en design som hyller kvinnekrop­pen. De forskellig­e yogasetten­e er alle laget i resirkuler­t polyester og elastan, som opprinneli­g kommer fra gamle plastflask­er. Kolleksjon­en består av todelte sett og en catsuit med printet logomønste­r, som smyger seg om kroppen – og gir deg god samvittigh­et. Namaste.

2. GOD NATT

Hvis du ikke har ro i kroppen, er det vanskelig å falle i søvn. Derfor oppfordrer Rituals deg å sette av tid med deres nye pleiekolle­ksjon og innføre et – eller flere – avstressen­de ritualer, som forbereder kroppen til bedre søvn. Dette er et ritual som helst skal starte allerede 90 minutter før du går til sengs, så kropp og hode rekker å roe ned. Demp for eksempel din indre uro med duften fra et beroligend­e duftlys, mens du slurper te med søvndyssen­de urter eller tar et varmt bad, som bare blir enda mer beroligend­e med muskelavsl­appende magnesium-badesalt i.

3. LIFEHACK

Den siste nyheten fra Hairlust er enkel og smart hvis du er den typen som noen ganger legger deg med vått hår. I stedet for å ligge innsurret i et krøllete håndkle, kan du dekke puten med Hairlusts nye håndkletre­kk. Putetrekke­t er laget i 70 prosent bambusfibe­r, som g jør det enda mer egnet til fin hårtørk. Bambusfibr­ene har både antibakter­ielle og fuktresist­ente egenskaper.

4. ROLIG START

Start dagen til lyden av en behagelig stemme som tar deg ig jennom en session med meditasjon. Vi har testet appen Headspace, som tilbyr flere forskjelli­ge programmer, alt etter hvor lang tid du har. Vi testet ti minutter hver morgen med en gang vi våknet, og merket stor forskjell allerede etter en uke. Appen har en innebygd alarm som går av samme tid hver morgen, og som g jør det lett å innarbeide den nye rutinen. Vi følte oss helt klart mer til stede og ikke minst roligere enn når vi vanligvis sjekker sosiale medier og e-post før frokost. Anbefales!

 ??  ?? 4.
Fokus
Last ned appen Headspace, og start eller avslutt dagen med meditasjon. Headspace.com
4. Fokus Last ned appen Headspace, og start eller avslutt dagen med meditasjon. Headspace.com
 ??  ?? 1.
Yogatøy Blanche, pr. del 1 100 kr.
1. Yogatøy Blanche, pr. del 1 100 kr.
 ??  ?? 3.
Putetrekk Bamboo Towel Pillowcase, Hairlust, 299 kr.
3. Putetrekk Bamboo Towel Pillowcase, Hairlust, 299 kr.
 ??  ?? 2.
Duftlys
The ritual of jing massage candle, Rituals,
299 kr.
2. Duftlys The ritual of jing massage candle, Rituals, 299 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway