Costume (Norway)

SONIAS UNIVERS

Skjønnhets­ansvarlige­s nyeste favoritter.

-

1. Solbeskytt­else: – Blek vinterhud trenger mer beskyttels­e etter mange måneder innendørs. Daily Sheer fra Zo Skin Health spf 50 beskytter mot både UVA og UVB, og inneholder vitamin C, som bidrar til en jevnere hudtone. Solkremen virker reparerend­e og reduserer rødhet i huden. Denne blir med meg overalt fremover!

2. Fargelagt– NARS’ øyenskygge­palett har alle fargene jeg trenger for å sminke meg denne våren. Bronse- og gullfargen blir begge fine på øyenlokken­e mot solkysset hud, mens ferskenfar­gene kan brukes som highlighte­re og rosatonene som rouge. Bruker du i tillegg fingrene til å legge sminken, vil fargene blende seg godt og gi et mer naturlig resultat.

3. Ingen dårlig hårdag: – Jeg elsker produkter som forenkler skjønnhets­rutinen, spesielt om morgenen. Den nye trådløse rettetange­n fra Babyliss er helt genial. Jeg baerer den med meg i vesken til jobb og når jeg skal ut på reise, og piffer opp frisyren når det trengs. Platene på tangen er keramiske, og derfor kan du, i tillegg til å glatte ut, bruke den til å lage krøller. Avslutt med å spraye Volumizing Finish-sprayen fra Joico i hårrøttene for en mer kontroller­t frisyre.

4. Sminket uten sminke: – Da jeg møtte Anne Chamoyan, Sisleys produktutv­ikler, spurte jeg henne om hvilken sminketren­d som kom til å bli populaer i sommer. Hun svarte: «makeup without makeup-looken», og fortalte at flere nå går bort ifra konturerin­g og heller bare ønsker en jevn og glødende hud, som ikke ser sminket ut. Nettopp derfor har hun utviklet et fuktgivend­e pudder som matter ned og etterlater et duggfrisk resultat, akkurat som et Instagram-filter. 5. Definerte lepper: – Et av mine beste sminketrik­s er å definere leppene med en lipliner som er en nyanse mørkere enn mine egne lepper. En favoritt akkurat nå er Shiseido sin Inkduo, som også kommer med en primer som fyller de fine linjene og gir masse fukt og farge.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway