Costume (Norway)

4 PÅSTANDER DU BØR KJENNE TIL OM BETAKAROTE­N

Blir du egentlig gul av å bruke betakarote­n? Og finnes det andre helseforde­ler du bør vite om?

-

Våren har allerede meldt sin ankomst, og nordmenn er som regel raskt ute med å nyte solveggen. Overgangen fra vinterblek hud til gyllen glød kan derimot vaere hardt for huden, og mange erfarer solbrenthe­t og soleksem. Yvonne Palacios er en selverklae­rt solelsker, og med 20 års erfaring innen hudpleie og hudpleie-ingrediens­er har hun testet det meste på markedet. I dag er hun en trofast bruker av Betakarote­n Gold fra Good For Me. – Først og fremst bruker jeg Betakarote­n Gold fordi jeg mener det er markedets beste produkt, med kraftige antioksida­nter. Palacios, som jobber som produksjef for Environ, trekker også frem innholdet av provitamin A, som er en viktig ingrediens i hudpleie. – Vi har det i alle kremer, og man kan merke stor effekt ved å ta det oralt, som med Betakarote­n Gold.

ET PRODUKT FOR ALLE HUDTYPER

Madeleine Kraiem deler gjennom sin blogg og Instagram @maddekk inspireren­de livsstilsb­ilder – alltid med solkysset hud. Hun har brukt Betakarote­n Gold daglig i cirka fem år, og sitter med god erfaring fra produktet. – Selv merker jeg stor forskjell på huden. Jeg vil si at produktet passer for alle hudtyper, uansett om du er lys eller mørk, forteller hun. Det finnes flere påstander om betakarote­n, og under svarer Yvonne og Madeleine på hva som er fakta og hva som er myter:

PÅSTAND 1: DU BLIR GUL AV BETAKAROTE­N

– Kanskje du kan bli gul av å spise ekstremt mye gulrøtter, men du blir ikke gul av dette produktet, mener Yvonne. Betakarote­n vil trigge pigmentene i huden din, men med dosene til Betakarote­n Gold vil huden bli mer gyllen, noe Madeleine har erfart. – Jeg har aldri sett at noen blir gule av det, men jeg opplever derimot en jevnere hudtone, forklarer hun.

PÅSTAND 2: BETAKAROTE­N GIR DEG FINERE HUD

– Enig, fordi betakarote­n også fungerer som en antioksida­nt, forteller Yvonne og fortsetter: – Er det noe som ødelegger huden så er det frie radikaler, som kommer fra blant annet fra solen. Antioksida­nter beskytter, og ettersom betakarote­n omdannes til vitamin A, som er mye brukt i hudpleie, bør dette ha en positiv virkning på huden.

PÅSTAND 3: BETAKAROTE­N HJELPER MOT SOLEKSEM

– Jeg har opplevd god effekt mot soleksem, men det er ikke garantert at alle erfarer dette, svarer Yvonne. – Jeg tar det faktisk året rundt, fordi jeg elsker det. Jeg føler brunfargen holder lenger, selv gjennom en lang vinter. Madeleine har selv aldri slitt med soleksem, men opplever en sterkere hud mot solen. – Jeg blir sjeldent solbrent, men de gangene jeg har blitt det i løpet av de siste årene har det gått over i løpet av 24 timer, forklarer hun.

PÅSTAND 4: DU FÅR EN DYPERE BRUNFARGE AV Å BRUKE BETAKAROTE­N

– Jeg har alltid hatt problemer med å bli brun på beina, men etter at jeg begynte på Betakarote­n Gold har jeg fått en jevn, dyp og varig brunfarge over hele kroppen, forteller Yvonne. Hun er også fornøyd med at hun ikke behøver like mye solekspone­ring som tidligere for å få en god brunfarge. – Jeg merker at brunfargen holder seg lenger, og er jevn året rundt. Jeg blir heller ikke like lys om vinteren som jeg pleide, forklarer Madeleine.

VIL DU TESTE BETAKAROTE­N GOLD?

Få et ekstra godt tilbud på betakarote­ngold.no eller besøk Eger Skin Clinic, Hud på Aker Brygge, Farris Bad i Larvik, eller utvalgte Nikita Hair salonger. Spørsmål? Send oss en mail på salg@goodforme.no

 ??  ?? Les mer om Betakarote­n Gold på goodforme.com eller følg oss på
Instagram @goodformea­s
Les mer om Betakarote­n Gold på goodforme.com eller følg oss på Instagram @goodformea­s
 ??  ?? Madeleine Kraiem har vaert fast tilhenger av Betakarote­n Gold i fem år.
Madeleine Kraiem har vaert fast tilhenger av Betakarote­n Gold i fem år.
 ??  ?? Yvonne Palacios har 20 års erfaring innen hudpleie og hudpleiein­gredienser.
Yvonne Palacios har 20 års erfaring innen hudpleie og hudpleiein­gredienser.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway