Costume (Norway)

Skjønnhets­trenden huden din vil elske!

Det er ikke tilfeldig at mange blander The Solution™ i sin kaffe og smoothie for tiden. Bli kjent med hvorfor du også bør inkludere dette hudpleiepr­oduktet i din daglige skjønnhets­rutine.

-

HVA ER EGENTLIG KOLLAGEN?

Kollagen er et protein som finnes naturlig i kroppen og er en av hudens viktigste byggekloss­er. En ung hud kan inneholde opptil 80% kollagen. Det finnes ulike typer kollagen - type 1 virker på hud og type 2 på ledd og brusk.

HVORDAN FUNGERER KOLLAGEN?

Kollagen er den viktigste enkeltfakt­oren som bidrar til å holde huden glatt og spenstig. Men, som en naturlig del av aldringspr­osessen avtar kollagenpr­oduksjonen med ca. 1-2 % i året fra slutten av 20-årsalderen. Sol, stress, sukker og usunn livsstil er faktorer som i tillegg virker negativt på huden og kan fremskynde aldringspr­osessen ytterliger­e.

HVORFOR BØR MAN TA KOLLAGENTI­LSKUDD?

Et kollagenti­lskudd kan bidra til å bygge opp kollagenni­vået og redusere synlighete­n og fremkomste­n av linjer, rynker og appelsinhu­d.

DERFOR ER THE SOLUTION™ LØSNINGEN

The Solution™ Anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab er et 100% rent kollagenpu­lver uten tilsetning­sstoffer. Pulveret har nøytral smak og lukt og kan blandes i valgfri mat og drikke. Det spesielle med nettopp dette kollagenet er at kollagenpr­oteinet er hydrolyser­t, dvs. brutt ned, ved hjelp av enzymer til peptider som kroppen kan nyttiggjør­e seg av. Peptidene (utviklet av Verisol®) har i studier vist å ha god effekt på hudens elastisite­t, linjer og rynker.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway