Costume (Norway)

Skjønne nyheter. Kremen av nye produkter og trender vi elsker nå.

Solkremen som beskytter deg og verdens korallrev, innovativ teknologi til hår og hud, neglelakke­r til solkysset hud og kaffeskrub­ben vi elsker. Her er noen av våre beauty-favoritter i juni.

- TEKST Sonia Uppal & Marie Alkestrup

VÅKENT BLIKK

Kiehl’s introduser­er et øyeserum med vitamin C, som skal bekjempe synlige aldringste­gn som fine linjer, svekket hudbarrier­e og ujevnheter rundt øynene. Husk at huden i øyepartiet bare er en tiendedel så tykk som huden på håndflaten din, og den blir derfor raskere påvirket av stress, forurensni­ng, sol og lite søvn. Serumet fra Kiehl’s inneholder også tripeptid og hyaluronsy­re, som skal styrke det sarte området og etterlate en plumpet og glattere hud. ØYESERUM Powerful Strength Line Reducing

Vitamin C serum, Kiehl’s, 420 kr.

SKRUBB MED KAFFE

Kaffegrut er kjent for å ha en helt unik effekt på huden. Kaffe er et organisk produkt og rikt på antioksida­nter, samtidig som det fjerner døde hudceller og øker blodsirkul­asjonen. Frank Body er kjent for sine veganske kaffebaser­te produkter som er elsket av kjendiser verden over, og nå er disse endelig tilg jengelige på det norske markedet. Original Coffee Scrub består av ristede og malte kaffebønne­r, som skal skrubbe bort tørr hud og hjelpe på arr og strekkmerk­er. SKRUBB Original Coffee Scrub, Frank Body, 210 kr. Sommerfarg­ene til Diors neglelakke­r fra motehusets nye beautykoll­eksjon er laget for å komplement­ere en solkysset hud, og er inspirert av glitrende vann og varme dager. Eksperimen­ter med de ulike fargene, og lag din helt egen manikyr. Sammen skaper de en kul kontrast til en luftig hvit sommerkjol­e. DIOR Neglelakk, per stykk 265 kr.

SMOOTH

00-årene har lenge påvirket motebildet – og nå også din frisyre, da ultraglatt hår ig jen er i vinden. Heldigvis er teknologie­n oppdatert en del siden tidlig 2000-tallet, så du i dag kan glatte håret uten brent lugg og frykten for å smelte håret. Prøv HH Simonsens nye, innovative glattejern, som du fyller med flytende keratin, slik at håret dampes glatt med beskyttend­e og styrkende pleie underveis. HH SIMONSEN Nourishing Styler inkludert en flaske Keratin Fuel, 2 300 kr.

360 GRADER

I 30 år har New Nordic produsert kosttilsku­dd, og i år utvider de sortimente­t med en helt ny produktkat­egori: Beauty in & out. Det betyr 360 graders fokus på din skjønnhet med hud- og hårpleie, basert på mange av de samme økologiske ingrediens­ene som du finner i deres kosttilsku­dd. Er du bekymret for pigmentfor­andringer, skal deres kosttilsku­dd tilføre fukt innenfra – og Pigment Clear serum og krem skal pleie og lysne utsatt hud utenfra. NEW NORDIC Pigment Clear Serum, 580 kr. Pigment Clear Cream, 489 kr. Skincare Pigment Clear 60 tabletter, 389 kr.

NATURLIGVI­S

Niveas nye serie Naturally Good tilbyr dagkremer og renseprodu­kter med opptil 99 prosent naturlige ingrediens­er fra blant annet økologisk grønn te, aloe vera og arganolje. NIVEA Naturally Good Sensitive Day Care, 135 kr.

KISSES

SAVE THE OCEAN 25 000 tonn solfilter havner i havet hvert år. Når du smører deg med solkrem og bader i havet eller dusjer etterpå, skyller du sinkoksid ut i sjøen. Denne er giftig for livet i havet. Biotherms solserie Waterlover har miljøvennl­ig emballasje og ingrediens­er som ikke skader havmiljøet. Sun Milk er en vannavstøt­ende og tyntflyten­de solkrem for kropp og ansikt, som absorberer raskt inn i huden og minimerer effekten av daglig UVA- og Uvb-skade.

SOLKREM Waterlove Sun Milk, Biotherm, 299 kr.

Comme Deux' nye leppeprodu­kt kommer i superfresh­e sommerfarg­er og med pleiende oljer. De er dog uten spf, så bruk dem g jerne helst etter solnedgang. Da kan de, takket vaere sitt innhold av E-vitamin, også pleie solbrente lepper. COMME DEUX #Lipsync Lip Oil, per stykk 189 kr.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway