Costume (Norway)

ANETT RINGSTAD JALLAND

Etter å ha åpnet motemekkae­t Moniker i Oslo med stor sukess, gleder Anett Ringstad Jalland seg til å reise rundt i Norge sammen med familien sin.

-

Hva skal du i sommer?

– I sommer skal jeg vaere masse sammen med barna mine og resten av familien. Og oppleve det jeg kan av Norge. Vi håper å få til en tur til Lofoten. Dit har jeg alltid hatt lyst til å reise. Gleder meg faktisk til å ha en hel sommer i Norge, det er jo egentlig ingenting bedre – om vaeret er fint, da.

Hva liker du å gjøre i Oslo om sommeren?

– Jeg er ekstremt glad i Oslo om sommeren. Oslo har jo alt. Å kunne hoppe på en av båtene som går ut til øyene utenfor byen, er noe jeg setter stor pris på. Hovedøya er en favoritt. Ellers er en sykkeltur og et kveldsbad ute på Bygdøy noe jeg ofte unner meg.

Del et Oslo-tips du liker å holde for deg selv.

– Lille Herbern ute på Bygdøy er en perle alle burde vite om! Ellers er Paradisbuk­ta på Bygdøy ekstremt koselig.

Hvis du kunne reist utenlands, hvor skulle du ønske at du var akkurat nå?

– Frankrike, jeg elsker det landet. I år hadde vi egentlig planer om tre uker der.

Hvilket sted i Norge drømmer du om å besøke og med hvem?

– Jeg drømmer om å reise til Lofoten, og nå håper vi på å endelig få til en tur. Ellers har jeg alltid hatt lyst til å reise på hval- og nordlys- safari.

Hva er ditt beste sommerminn­e?

– Det må vaere båtturene jeg hadde sammen med familien min da jeg var liten; det var noen av mine fineste ferier. Drømmer om å få en båt og skape like gode ferier for mine barn.

Hvordan holder du humøret oppe i disse koronatide­r?

– For meg har ikke disse tidene vaert så tunge som de kanskje kunne vaert. Vi har hatt ekstremt mye å gjøre i hele perioden, siden vi åpnet vårt nye multibrand-konsept, Moniker. Jeg har hele tiden vaert innstilt på at det kommer en tid etter dette, og at nordmenn kommer til å bruke Norge og sette pris på lokale tilbud mer enn noen gang fremover. Men så er jeg kanskje litt irriterend­e optimistis­k.

Hvis det er én person du kunne tilbrakt hele sommeren i karantene sammen med, hvem ville det vaert?

– Det må selvfølgel­ig vaere mannen min – selv om karantenet­iden har vaert lang nok nå.

Hva tror du at du kommer til å ta med deg videre som laerdom etter å ha opplevd pandemien?

– At det kommer en tid etterpå, alt ordner seg.

Hvilke plagg redder sommerstil­en?

– En olashorts, en hvit topp og en fin blomstrete sommerkjol­e. Da har jeg det jeg trenger.

Hva blir ditt neste kjøp?

– Akkurat nå ønsker jeg meg veldig en badedrakt fra Lisa Marie Fernandez pluss et av hennes lange maxi-skjørt i lin. Perfekt for late sommerdage­r.

Hvilket skjønnhets­produkt klarer du deg ikke uten om sommeren?

– Jeg er helt avhengig av en solstick til ansiktet med høy beskyttels­e. I tillegg er jeg avhengig av solpuddere­t fra Shiseido med spf 50.

Hvordan prepper du kroppen før du skal på stranden?

– Jeg er veldig glad i å trene, så jeg føler meg vel kanskje litt freshere før badesesong­en om jeg har klart å trene litt gjennom vinteren.

Hva er dine favoritt-insta-kontoer akkurat nå?

– Det er selvfølgel­ig @Monikerosl­o, som er kontoen for min nye butikk, det er nok der jeg bruker mest tid om dagen. Men utover det elsker jeg @sportyandr­ich og @styleheroi­ne.

Hvilken app har du brukt mest den siste tiden?

– Redigering­sappen for bilder, Vsco. Skulle ønske det heller var en app som gjorde meg mer avslappet eller fikk meg til å starte med yoga og meditasjon, med det har jeg dessverre ikke tid til.

For dem som drømmer om en karriere som din, hva er dine beste råd?

– Vaer positiv, se muligheter fremfor å fokusere på små ting som egentlig ikke betyr noe, tro på deg selv og tankene dine – og vaer tålmodig. Ikke se på hva alle andre gjør!

 ??  ?? Anett Ringstad Jalland kan endelig nyte sommeren i denne vakre kreasjonen fra Zimmermann - etter at åpningen av Moniker Oslo ble en suksess.
Anett Ringstad Jalland kan endelig nyte sommeren i denne vakre kreasjonen fra Zimmermann - etter at åpningen av Moniker Oslo ble en suksess.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway