Costume (Norway)

FROM NETFLIX TO FULL GLAM? YES YOU CAN

-

Er det én ting du alltid skal ha i vesken, så er det tørrsjampo. En lifesaver på dager der du ikke rekker hjemom etter jobb, eller trenger en hjelpende hånd når vinteren setter inn som verst. Så populaert er produktet, at det faktisk selges to flasker Batiste i sekundet verden over! Visste du at tørrsjampo kan brukes til mer enn å få fett hår til å se fresht ut? Her har vi samlet de 6 hotteste tipsene du MÅ vite for å få mest ut av tørrsjampo­en din.

Hold på lua

Når nettene blir lange og kulda setter inn... er et varmt hodeplagg godt å ha. Sveisen er dog ikke alltid like fornøyd med dette, men frykt ikke, vi har løsningen! Spray litt Batiste™ tørrsjampo i håret når du gjør deg klar om morgenen, slik at stylingen holder seg bedre. I tillegg bør du alltid ha en Batiste™ mini med deg på farten. En kjapp runde med sprayen og luesveisen er historie!

Volum på 1-2-3

Tørrsjampo er genialt å bruke for økt volum og fylde til håret. For best effekt, bøy hodet frem og spray godt inn i hårrøttene, før du deretter masserer produktet godt inn. Prøv Batiste™ XXL Volume eller Batiste™ Heavenly Volume for det lille ekstra.

Fiks ettervekst­en

Om du vil forlenge tiden mellom hvert frisørbesø­k, er tørrsjampo­en, Batiste™ Hint of Color, din nye bestevenn! Den kommer nemlig i 3 ulike fargevaria­nter; Blond, Brunette og Dark, godt egnet til Skandinavi­sk hår. Bruk produktet i hårfestet for å dekke til uønsket ettervekst og skape fylde. Visste du at du også kan bruke produktet til å kamuflere tynt hår?

Krøller som varer

Bruk Batiste™ tørrsjampo i håret etter at du har krøllet det ferdig. Ved hjelp av fingrene deler du lokkene i seksjoner og sprayer deretter fra innerst til ytterst. For en mer naturlig look, dra i krøllene og rufs til litt i røttene. Du kan også bruke en tuperingsk­am, dersom du ønsker full 80-talls glam.

Mer tekstur

Skal du prøve noe nytt på hårfronten eller gjøre deg ekstra fin til helgen? Uansett frisyre, kan det vaere kjekt med litt hjelp på veien. Et hot tips er å spraye Batiste™ tørrsjampo på undersiden av håret før du starter. Slik får du både tekstur og hold, samt en frisyre som varer!

Hårspenner som sitter

Hårnåler og hårspenner har en tendens til å skli ut. Dette kan du enkelt fikse ved å spraye litt tørrsjampo på de, la det tørke i noen sekunder og deretter feste de i håret som normalt. «No more slip ‘n’ slide.»

6 hotte tips som sikrer gode hårdager i vinter!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway