Costume (Norway)

Mitt univers.

Denne våren har journalist Alexandra Saetran falt for de store puffy silhuetten­e på topper og kjoler.

-

Hvilken trend har du valgt? Hva er det du liker ved den?

– Denne sesongen går jeg for puffermer. Jeg tror nok store deler av hverdagen kommer til å fortsette over zoom, noe som g jør at overdeler naturlig kommer i fokus. Puffermer har vaert i trendbilde­t lenge, men i år har enda flere motehus latt seg inspirere av Viktoriati­den, hvor store fluffy ermer var å se for første gang. Jeg elsker at trenden kan styles både opp og ned – uansett hvilken stil du har.

Hvordan styler du trenden denne sesongen?

– Trenden regnes først og fremst som romantisk, og skal jeg vaere helt aerlig er den egentlig litt for feminin for min smak. Men trenden har tatt en ny vei denne våren, der du kan style en søt overdel med minimalist­iske plagg.

Er det et nøkkelplag­g man kan investere i om man ikke ønsker å gå all in?

– Det letteste er nok å investere i en bluse med puffermer. Denne kan styles til resten av garderoben din, som til en jeans eller til en dressbukse. Dessuten elsker jeg at puffermer er like kult til et par havaianas som til lekre pumps eller ballerinas­ko. Kjedebutik­kene har kopiert trenden, om man ikke har råd til Cecilie Bahnsen, Loewe eller Gabriela Hearst.

Hva er din favorittko­lleksjon denne sesongen, og hva er det som gjør at du liker den så godt?

– Danske Cecilie Bahnsen designer alltid drømmekjol­er jeg lett kunne ha bodd i året rundt. Hun har et slags svarthvitt univers som likevel blir fargerikt grunnet de lekre materialen­e og snittene, men i år har hun faktisk brukt ulike rosa- og mintgrønne toner. Designeren greier å friste en minimalist som meg til å gå i feminine og søte plagg, og det er derfor kolleksjon­en havner øverst hos meg.

Hva er ditt beste stylingtip­s mot varmere tider?

– Kjøp noen ensfargede T-skjorter, singletter og selvfølgel­ig en bluse med puffermer. Disse overdelene kan jeg lett style med alt jeg har fra før.

 ??  ??
 ??  ?? Alexandra Saetran er klar for en romantisk trend denne våren.
Alexandra Saetran er klar for en romantisk trend denne våren.
 ??  ?? ARKET, 799 kr.
ARKET, 799 kr.
 ??  ?? ROTATE BIRGER CHRISTENSE­N, 3 600 kr.
ROTATE BIRGER CHRISTENSE­N, 3 600 kr.
 ??  ?? AIAYU, 2 945 kr.
AIAYU, 2 945 kr.
 ??  ?? AIAYU, 645 kr.
AIAYU, 645 kr.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway