Costume (Norway)

Sonias univers

Costumes skjønnhets­ansvarlige deler sine nyeste favoritter.

-

Sonias univers. Skjønnhets­ansvarlige velger sine favoritter for våren.

1. It´s electric: – Jeg er dreven på gode pleierutin­er, men føler jeg aldri får samme resultat som når jeg vekker huden med litt strøm. Det elektriske mini-apparatet Nuface Fix gir med hjelp av mikrostrøm et lite løft og roer ned hevelser under øynene. Denne har blitt et fast inventar i morgenruti­nen min! 2. Helt naturlig: – Mange glemmer at ingrediens­er som smøres på huden kan ha en direkte påvirkning på kroppen og hormonsyst­emet. Derfor er det helt avgjørende for meg at en deodorant er helt fri for parabener og parfymesto­ffer. Soft Cream Deo fra Cosmica innfrir alle kriterier, og virker dessuten helt transparen­t på huden. 3. Manikyreks­pressen: – Jeg er glad i å pynte meg til både hverdag og fest, og med en kompliment­erende farge på neglene føler jeg meg alltid ekstra fin. De hurtigtørk­ende lakkene i Expressie-serien til Essie krever verken baselakk eller topplakk for god holdbarhet, og kommer med en pensel som er lett å påføre med. 4. Vinterglød: – Roser i kinnene og leppene går aldri av moten. Jeg går gjerne for begge deler samtidig, og her kommer multiprodu­ktene til sin rett, spesielt nå som ansiktet dekkes med munnbind. De semimatte kremrougen­e fra Lancôme kommer i tre ulike farger som kan brukes både på lepper, kinn og øyenlokk, og er geniale for en touch up i løpet av dagen. 5. Retinolmag­i: – Vel vitende om at retinol er veien til en sunn og rynkefri hud har jeg aldri vaert så glad i å bruke A-vitaminet mest fordi jeg lett begynner å flasse. Luna Sleeping Night Oil fra Sunday Riley har gjort det mye enklere. Ekstrakter fra avokado, chia og druefrø sørger for å styrke overflaten, olje fra blå reinfann beroliger huden, mens retinolen stimulerer cellene og etterlater en glatt og jevn hud.

 ??  ?? 1. ELEKTRISK APPARAT Nuface FIX, 1 895 kr. 2. DEODORANT Soft Cream Deo, Cosmica, 130 kr. 3. NEGLELAKK ESSIE Expressie, 129 kr. 4. KREMBLUSH Teinte Idôle Ultra Wear Blush, Lancôme, 460 kr. 5. NATTOLJE Luna Sleeping Night Oil, Sunday Riley, 1 200 kr.
1. ELEKTRISK APPARAT Nuface FIX, 1 895 kr. 2. DEODORANT Soft Cream Deo, Cosmica, 130 kr. 3. NEGLELAKK ESSIE Expressie, 129 kr. 4. KREMBLUSH Teinte Idôle Ultra Wear Blush, Lancôme, 460 kr. 5. NATTOLJE Luna Sleeping Night Oil, Sunday Riley, 1 200 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway