Costume (Norway)

Behnaz Aram

-

Behnaz Aram er Creative Director hos det svenske merket A Day’s March, og under pandemien har hun byttet ut storbyture­r med en nyoppdaget kjaerlighe­t for bøker. Men hun lengter veldig tilbake til Island.

1. – Den minimalist­iske kåpen er blant mine favoritter i den nye A Day’s March-kolleksjon­en. Den kan brukes igjen og igjen. A DAY’S MARCH, 4 415 kr.

2. – Jeg sverger til Odacités produkter. De er økologiske og virker alltid som de lover. ODACITÉ Green Ceremony Cleanser, 500 kr.

3. – Jeg lengter etter den dagen jeg kan besøke Island igjen. Dette er en av mine absolutte yndlingsde­stinasjone­r. Naturen og fargene er evig inspireren­de.

4. – En hvit skjorte med det riktige snittet står alltid på ønskeliste­n min. ARKET, 700 kr.

5. – Jeg har alltid funnet mye inspirasjo­n på reiser og i storbyer verden over. Men nå i koronatide­n har jeg funnet ro og inspirasjo­n i bøker, blant annet om berømte fotografer. HELMUT NEWTON hos Saxo.com, 500 kr.

6. – Jeg elsker disse chunky loafersene for det rå uttrykket. Perfekte for våren. TRICKER’S, 5 280 kr.

7. – Jeg er på jakt etter en ny sofa. Den jeg har er nokså medtatt etter livet med to barn. Jeg skulle veldig gjerne hatt denne i stuen. SVENSKT TENN, 63 600 kr.

8. – Jeg har fått øynene opp for den svenske gullsmeden Karin Larsson, som er utdannet i København. Smykkene hennes går under navnet KLR Jewellery, og hvert eneste smykke er unikt. KLR JEWELLERY, pris på forespørse­l.

9. – Jeg drikker te fra Mariage Frères hver dag. Og jeg tar alltid vare på boksene, som brukes til oppbevarin­g av forskjelli­ge småsaker. MARIAGE FRÈRES, 285 kr.

10. – Svenske Jeanerica lager perfekte jeans. De passer til kroppen min og er svaert slitesterk­e. JEANERICA, 1 850 kr.

11. – Kasjmirgen­sere er en godt integrert del av hverdagsun­iformen min. A DAY’S MARCH, 1 135 kr.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway