Costume (Norway)

Mitt univers – Ida Hermanrud.

Ida Lund-hermanrud jobber som markedssje­f hos gullsmed David-andersen. Hun er svak for finurlige detaljer og skinnende steiner – helst av høy karat.

-

1. – Akari-lampen fra Vitra skal få en plass i stuen snart. Jeg er svak for japanske rislamper – så denne er perfekt. VITRA, 5 183 kr.

2. – Favorittje­ansene kommer fra Replay som mannen min har agenturet på. Jeans og hvit skjorte er et fast hjemmeantr­ekk hos oss. REPLAY, 1 699 kr.

3. – Jeg er stor fan av Sophie Bille Brahe sitt smykkeuniv­ers, og den nye kampanjen som Iselin Steiro fronter er magisk.

4. – Er på jakt etter en loungestol til stuen, og Lille Petra fra &Traditions står høyt på ønskeliste­n. &TRADITION, 32 395 kr.

5. – Tom Ford lager fantastisk­e dufter, og nyheten med tuberosedu­ft skal jeg unne meg. Passe fyldig og frisk for sene sommerkvel­der. TOM FORD, 2 690 kr.

6. – Jeg tror grønn te gjør godt for det meste. Denne fra Amazing Space smaker helt nydelig og er full av antioksida­nter. AMAZING SPACE, 305 kr.

7. – Vi har akkurat lansert noen utrolig fine nyheter i David-andersens kolleksjon Flora, og disse gleder jeg meg til å bruke sammen med hvite sommerkjol­er! DAVID-ANDERSEN, 2 090 kr.

8. – Tekstilene fra institusjo­nen Svensk Tenn gjør meg glad. Denne puten med magnoliaer blir et fint tilskudd til sofaen. SVENSKT TENN, 1 600 kr.

9. – Jeg savner å ikke ha en reise å se frem til. Et av de fineste feriestede­ne jeg har besøkt i Europa, er Rovinj i Kroatia. Håper jeg kan reise tilbake snart.

10. – Har akkurat kjøpt meg denne genseren fra Envelope 1976 i resirkuler­t kasjmir. Nydelig kvalitet og design av min venninne Celine Aagaard. ENVELOPE 1976, 3 499 kr.

11. – Jeg drømmer om veskene fra sommerkoll­eksjonen til Chanel ... Men må nok nøye meg med de jeg allerede har. CHANEL, 37 000 kr.

12. – Jeg sparer for å kunne kjøpe meg denne ikoniske David-andersen-ringen. D-A 2015 er håndlaget på verkstedet på Egertorget av gullsmeden­e hos oss. DAVID-ANDERSEN, 84 000 kr.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway