Costume (Norway)

Håret mitt har fått en flott fylde!

Kristina er 32 år og jobber som prosjektle­der. - I flere år har jeg brukt mange penger på å kjøpe dyre sjampoer fordi jeg ønsket mer volum i håret. Etter at jeg begynte å spise Hair Volume™ Gummies har håret mitt blitt mye sterkere.

-

Iflere år har Kristina brukt mange penger på å kjøpe den dyreste sjampoen og vaert lei seg for at håret hennes ikke var fyldig og sterkt. -Jeg har alltid ønsket meg et tykt og fyldig hår. Jeg hadde problemer med å få volum i håret, og i travle perioder ble hodebunnen irritert. Det påvirket håret mitt som føltes veldig tynt og livløst.

Har vanskelig for å svelge tabletter

–Jeg begynte å ta disse velsmakend­e Hair Volume™ Gummies fordi jeg ikke er så glad i å svelge tabletter. For meg fungerer det perfekt at jeg nå kan tygge meg til et vakrere hår. Samtidig så smaker de fantastisk godt av epler.

Sterkere og fyldigere hår med Hair Volume Gummies

–Nå har jeg spist 2 gummies hver dag i en periode, og jeg kan både se og merke forskjell på håret mitt. Jeg pleier håret mitt utenfra, men jeg har sikkert oppnådd den beste effekten ved å pleie det innenfra. Håret mitt har blitt sterkere, og det brekker ikke så lett. I tillegg har det fått mer fylde, og det vokser raskere enn normalt. Håret mitt har aldri vaert flottere og sunnere å se på. Hair Volume Gummies kan kjøpes direkte på newnordic.no eller der du kjøper helsekost.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway