Costume (Norway)

Sonias univers. Skjønnhets­ansvarlige Sonia velger sine favoritter for høsten.

Costumes skjønnhets­ansvarlige deler sine nyeste favoritter.

-

1. Clean Green:

– Produktene fra det franske apotekerme­rket Caudalie har en hedersplas­s på baderomshy­llen min, og det nyeste tilskuddet Vinofresh Natural Deodorant Stick er allerede blitt en favoritt. Hele 98 prosent av innholdet i deodorante­n er fra naturen. Økologisk druevann med prebiotisk­e egenskaper skal berolige huden, og vegetabils­k glykol skal motvirke usunne bakterier i armhulen. Duften av eukalyptus sørger for frisk lukt gjennom hele dagen.

2. Kraftpakke:

– Gode hudpleieru­tiner er viktig å etablere i ung alder, sa alltid moren min, spesielt i øyeområdet – fordi det er der de fine linjene først kommer til syne. Dessverre overså jeg flere av rådene, og betaler en høy pris for det nå. Øyerutinen min i dag består av et øyeserum basert på vitamin C for å styrke kollagenet og beskytte mot Uv-stråler, etterfulgt av øyekrem proppfull av antioksida­nter og vitaminer som skal pleie, stramme og fukte det sarte området. Bedre sent enn aldri!

3. Lip Gloss:

– Jeg er vanligvis ikke så glad i lipgloss og bruker det sjelden, men det var til jeg fikk prøve Fenty Beauty sin Gloss Bomb.

Den både glatter ut strekene på leppene og gir fylde og glans. Jeg smører alltid på et tynt lag over leppestift­en min, og fargen sitter som støpt til langt ut på dagen.

4. Sett strek:

– En markert blå eyeliner langs den øvre vippekante­n har lenge vaert min signaturlo­ok. En utduset kulør i kontrast til din egen øyenfarge gir et diskret, men samtidig interessan­t uttrykk. Chanel sin Stylo Yeux Eyeliner har fulgt meg i alle år, og denne høsten utvider de fargeutval­get, noe som gjør det ekstra gøy å sminke seg

5. Fuktbombe:

– Da en av våre faste makeuparti­ster fortalte at basegeleen fra

Sisley var hennes holy grail under et Costume fotoshoot, ble jeg nysgjerrig på produktet. Geleen legger seg som et fuktslør på huden, har en utglattend­e effekt og får alt du påfører til å smelte inn, litt som etter noen timer i et fuktig klima. I tillegg virker den oppstramme­nde, styrkende og pleiende på huden. Hvis du elsker det glossy uttrykket like mye som jeg gjør, bør du teste denne. Jeg er hekta!

 ??  ?? 3. 3. 3. LIPGLOSS Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminzier hos Fredrik & Louisa, 235 kr.
3. 3. 3. LIPGLOSS Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminzier hos Fredrik & Louisa, 235 kr.
 ??  ?? 2. 2. ØYESERUM IS Clinical C
Eye Serum Advance+ hos skincity.no, 799 kr.
ØYEKREM IS Clinical Eye Complex hos skincity.no, 999 kr.
2. 2. ØYESERUM IS Clinical C Eye Serum Advance+ hos skincity.no, 799 kr. ØYEKREM IS Clinical Eye Complex hos skincity.no, 999 kr.
 ??  ?? 4. 4. EYELINER Chanel Stylo
Yeux Waterproof, 295 kr.
4. 4. EYELINER Chanel Stylo Yeux Waterproof, 295 kr.
 ??  ?? 1. 1. DEODORANT Caudalie Vinofresh Natural Deodorant Stick, 159 kr.
1. 1. DEODORANT Caudalie Vinofresh Natural Deodorant Stick, 159 kr.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 5. 5. GELÉ Sisley Double Tenseur Instant&long-term, 1 670 kr.
5. 5. GELÉ Sisley Double Tenseur Instant&long-term, 1 670 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway