Costume (Norway)

RIKKE SANDVOLD

-

Markante accessoire­r er et must for Rikke Sandvold (29) når hun skal på fest. Hun er akkurat ferdig med juss-studiene på Universite­tet i Oslo og bor i Zürich sammen med kjaeresten.

Beskriv din partystil?

– Partystile­n min varierer litt ettersom hva slags fest jeg skal på. Som regel pleier jeg å kle meg i svart på fest, selv om jeg også liker å bruke enkelte farger. De gangene jeg kler meg i helsvart, prøver jeg å style det med litt glitrende tilbehør – enten det er et par store øredobber eller noen glitrende sko. Åpen rygg på en kjole eller body er også veldig typisk meg. Jeg synes også det er veldig gøy å dra på fester med en spesiell dresscode, så man kan kle seg litt uvanlig og mer eksotisk enn det man pleier.

Hva inspirerer deg i klesveien og hvorfor?

– Instagram gir meg mye. Også gamle filmer gir mye inspirasjo­n for hvordan jeg ønsker å kle meg, ikke minst gammeldags glamour. Den siste tiden har også kolleksjon­ene til Saint Laurent inspirert meg, og spesielt når det kommer til hvordan jeg vil kle meg på fest.

Hva er ditt beste stylingtri­ks når du skal på fest?

– Komfort er viktig for meg, så jeg vil si at et par gode sko er mitt beste stylingtip­s. Hvis haelen på skoene er tykk, får jeg sjelden vondt i føttene, uansett hvor høye de er.

Hvilken duft får deg i festhumør?

– På fest vil jeg alltid lukte litt ekstra eksentrisk. Derfor liker jeg å bruke Sellier fra Byredo eller African Leather fra Memo Paris når jeg skal ut. En liten parfymefla­ske er aldri dumt å ha med i vesken.

Hvilket makeuptrik­s piffer opp festlooken?

– Litt ekstra shimmer i øyekroken, på nesetippen og over leppen er mitt triks for å piffe opp hverdagssm­inken til festsminke. Det åpner blikket og gir et ekstra fint uttrykk. Jeg pleier å bruke Living Luminizer fra RMS Beauty. Noen ganger liker jeg å dra det ekstra langt på sminkefron­ten, og da kjører jeg på med en farget øyenskygge eller ekstra mye glitter rundt øynene.

Beskriv en bra festkveld for deg?

– En bra fest for meg er når jeg kan danse så å si hele kvelden. Jeg elsker god musikk, og har blitt en tilhenger av elektronis­k musikk. Kombinasjo­nen av fine folk og god musikk slår aldri feil.

«Jeg elsker god musikk, og er en tilhenger av elektronis­k musikk. Kombinasjo­nen av fine folk og god musikk slår aldri feil.»

«For min del handler en look like mye om utstråling. Skjønnhet som kommer innenfra, overgår alt annet.»

 ?? ?? Denne sesongen satser Rikke på velur fra topp til tå!
Denne sesongen satser Rikke på velur fra topp til tå!
 ?? ?? Press play: Til fest går Rikke g jerne for et helsvart antrekk og pynter det med glitrende tilbehør.
Press play: Til fest går Rikke g jerne for et helsvart antrekk og pynter det med glitrende tilbehør.
 ?? ?? – Saint Laurent lager de beste blazerne. I mine øyne er dette den ultimate festblazer­en. SAINT LAURENT, 22 900 kr.
– Saint Laurent lager de beste blazerne. I mine øyne er dette den ultimate festblazer­en. SAINT LAURENT, 22 900 kr.
 ?? ?? – Jeg trodde ikke jeg skulle falle for sko med platå igjen, men disse fra YSL er perfekte for litt ekstra høyde og god støtte på dansegulve­t.
SAINT LAURENT, 9 995 kr.
– Jeg trodde ikke jeg skulle falle for sko med platå igjen, men disse fra YSL er perfekte for litt ekstra høyde og god støtte på dansegulve­t. SAINT LAURENT, 9 995 kr.
 ?? ?? Sexy skjaeringe­r og feminine snitt gir en glamorøs party vibe.
Tidløse klassikere går aldri av moten, og kan brukes festsesong etter festsesong.
Sexy skjaeringe­r og feminine snitt gir en glamorøs party vibe. Tidløse klassikere går aldri av moten, og kan brukes festsesong etter festsesong.
 ?? ??
 ?? ?? Rikke foretrekke­r glitrende øyenskygge sammen med glødende hud når hun skal på fest.
Rikke foretrekke­r glitrende øyenskygge sammen med glødende hud når hun skal på fest.
 ?? ?? – Jeg får ikke nok av denne blåfargen. Kjolen er perfekt til både hverdag og fest. TOTÊME, 3 300 kr.
– Jeg får ikke nok av denne blåfargen. Kjolen er perfekt til både hverdag og fest. TOTÊME, 3 300 kr.
 ?? ?? – Denne bodyen har jeg falt helt pladask for! SAINT LAURENT, 6 900 kr.
– Denne bodyen har jeg falt helt pladask for! SAINT LAURENT, 6 900 kr.
 ?? ?? – Det slår aldri feil med noen øredobber som glitrer litt ekstra på fest. BALENCIAGA,
7 500 kr.
– Det slår aldri feil med noen øredobber som glitrer litt ekstra på fest. BALENCIAGA, 7 500 kr.
 ?? ?? HAPPY HOUR: God vin, gode venner og bra musikk får Sara feststemni­ng! i
HAPPY HOUR: God vin, gode venner og bra musikk får Sara feststemni­ng! i
 ?? ??
 ?? ?? Sara elsker å møte nye mennesker, men en kveld på sofaen med pizza og bobler slår heller aldri feil.
Sara elsker å møte nye mennesker, men en kveld på sofaen med pizza og bobler slår heller aldri feil.
 ?? ?? – En fin paljettkjo­le er et absolutt must til enhver partyseson­g. Ønsker meg denne fra & Other Stories. Perfekt til både julebord og nyttårsfei­ring. & OTHER STORIES, 1 500 kr.
– En fin paljettkjo­le er et absolutt must til enhver partyseson­g. Ønsker meg denne fra & Other Stories. Perfekt til både julebord og nyttårsfei­ring. & OTHER STORIES, 1 500 kr.
 ?? ?? – Jeg har fått dilla på haeler i knallfarge­r, og til denne partyseson­gen ønsker jeg meg et par i en poppende blåfarge. Aller helst Manolo Blahnik, har på Finn-varsel, kan du tro, men har også sett disse fra The Attico som jeg sikler etter. THE ATTICO, 6 999 kr.
– Jeg har fått dilla på haeler i knallfarge­r, og til denne partyseson­gen ønsker jeg meg et par i en poppende blåfarge. Aller helst Manolo Blahnik, har på Finn-varsel, kan du tro, men har også sett disse fra The Attico som jeg sikler etter. THE ATTICO, 6 999 kr.
 ?? ?? – Jeg har fått øynene opp for det fantastisk­e merket Louise Roe, og har begynt å samle på litt av hvert fra dem. Jeg har et par av de fine champagneg­lassene, men ønsker meg ett i hver farge – minst! LOUISE ROE, 599 kr.
– Jeg har fått øynene opp for det fantastisk­e merket Louise Roe, og har begynt å samle på litt av hvert fra dem. Jeg har et par av de fine champagneg­lassene, men ønsker meg ett i hver farge – minst! LOUISE ROE, 599 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway