Costume (Norway)

SARA FLAAEN LICIUS

-

Sara Flaaen Licius (25) har vokst opp i Tromsø, men ble raskt dratt mot det yrende bylivet i Oslo. Når hun ikke jobber som modell, content creator og frilansjou­rnalist, liker hun å møte nye mennesker og danse hele kvelden.

Beskriv din partystil?

– Haeler, først og fremst! Det er det viktigste for min partystil, egentlig. Jeg pleier å gå for et ganske enkelt uttrykk til vanlig. Antrekksme­ssig elsker jeg å ha på meg en kul dress eller en fin minikjole. Men jeg er dessverre veldig kald av meg, og det går ofte utover antrekket. Blir mye lag-på-lag og styling med høyhalsere selv i partyseson­gen.

Hva inspirerer deg i klesveien og hvorfor?

– Jeg inspireres av mye rart! Screenshot­ter som en gal på Instagram, men tar også mange bilder av ting jeg ser på film, i serier eller i magasiner. Jeg inspireres av moteprofil­er som har god energi og utstråling, og som er seg selv. For min del handler en look like mye om utstråling. Skjønnhet som kommer innenfra overgår alt annet.

Hva er ditt beste stylingtri­ks når du skal på fest?

– Et par haeler løfter alt, synes jeg — men du må jo både like og kunne gå på dem. Fremhev midjen, alltid. Om jeg ikke helt vet hva jeg skal ha på meg, kjører jeg heller en enkel look med tilbehør i fokus. Som for eksempel med en sort kjole eller dress sammen med en oppsiktsve­kkende veske, smykke, øredobber eller sko. Alt dette på én gang kan også funke!

Hvilken duft får deg i festhumør?

– En søt, men frisk og veldig feminin duft. Litt sensuell, litt leken. Jeg har ingen signaturdu­ft, men liker Voce Viva fra Valentino og White Tea Mandarin Blossom fra Elisabeth Arden.

Hvilket makeuptrik­s piffer opp festlooken?

– Jeg er en no-makeup girl! Sverger til blush, that’s it. Om jeg vil variere, hender det at jeg legger en eyeliner eller røde lepper. Jeg bruker i grunn aldri sminke. Liker det bedre sånn.

Beskriv en bra festkveld for deg?

– Dansing! Og masse bra folk — jeg elsker å møte nye mennesker.

 ?? ?? Klar for fest! Sara i en skimrende kjole og matchende sko.
Klar for fest! Sara i en skimrende kjole og matchende sko.
 ?? ?? Sexy back: Den lille sorte med åpen rygg.
Sexy back: Den lille sorte med åpen rygg.
 ?? ?? – Jeg liker å bruke fargerikt tilbehør for å tilføre farge til antrekket mitt. Dette beltet fra Gina Tricot x Emili Sindlev-kolleksjon­en er perfekt! GINA TRICOT, 199 kr.
– Jeg liker å bruke fargerikt tilbehør for å tilføre farge til antrekket mitt. Dette beltet fra Gina Tricot x Emili Sindlev-kolleksjon­en er perfekt! GINA TRICOT, 199 kr.
 ?? ?? – Jeg ønsker meg en perfekt, chunky skinnjakke til årets partyseson­g, og denne fra Stand Studio elsker jeg.
STAND STUDIO, 6 399 kr.
– Jeg ønsker meg en perfekt, chunky skinnjakke til årets partyseson­g, og denne fra Stand Studio elsker jeg. STAND STUDIO, 6 399 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway