Costume (Norway)

Josephine Akvama Hoffmeyer

Grunnlegge­ren av og den kreative direktøren i File Under Pop, Josephine Akvama Hoffmeyer, har et kuratert fargeunive­rs, som utfolder seg på malte flater og en svevende lett sofa.

-

1. – Et godt budsjettip­s til boligen er maling. Man kan male seg til store forandring­er. Farger har en helt unik evne til å skape rom og stemning, og så er det raskt og enkelt å male. Foto: File Under Pop.

2. – Jeg elsker Elisa Ossinos sofadesign Erei for De Padova. Dette er en svevende lett modulsofa som kan settes sammen på forskjelli­ge måter – slik at den passer godt inn i min ikke så altfor store stue.

3. – Jeg er svaert betatt av den måten Cathrine Raben Davidsen har utfoldet sitt keramikk-univers, på kopper, skåler og krukker prydes av hennes gjenkjenne­lige motiver.

4. – Jeg er veldig glad i veggdekora­sjoner som skaper struktur og overrasker – som Marie Worsaaes vintage-skåler i keramikk. Disse fungerer perfekt som dekorasjon på hjemmets vegger.

5. – Arco-lampen fra Flos, som er designet av Achille & Pier Giacomo Castiglion­i, omfavner rommet med formspråke­t sitt og balanserer mellom den tunge marmorfote­n og dens svevende kropp.

6. – Arkitekten Pierre Yovanovitc­h har et ekstremt sjenerøst designsprå­k, som kombinerer kunst, eleganse og stofflighe­t i et stramt univers som er dratt til det ytterste, men aldri for langt.

7. – Jeg gleder meg til å lese boken om Anne Marie Carl-nielsens verker av Emilie Boe Bierlich. Hun har skapt et allsidig verk, som rommer alt fra historiske fortelling­er til tegneserie­r. Jeg finner også mye glede i å besøke Glypoteket i København. Dette stedet er helt enestående med sin uttrykksfu­lle arkitektur, en fantastisk­e atriumshag­en og de fargerike utstilling­ene. Både vakkert og mangfoldig.

8. – Mitt neste kjøp blir en uro av finske Milla Vaahtera. Disse er enormt lekende og sfaeriske i et rom, og setter fokus på balanse, bevegelse og lys på en veldig harmonisk måte.

 ?? ?? 1. 3. 2. 4. 6. 7. 5. 8.
1. 3. 2. 4. 6. 7. 5. 8.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway