Costume (Norway)

5 tørrsjampo tips som sikrer gode hårdager!

-

Er det én ting du alltid skal ha i sekken, så er det tørrsjampo. En lifesaver på dager der du ikke rekker dusje, etter trening eller når du bare trenger en hjelpende hånd til å style håret. Så populaert er Batiste, at det faktisk selges to flasker i sekundet verden over!

Visste du at tørrsjampo kan brukes til mer enn å få fett hår til å se fresht ut?

Her har vi samlet de 5 hotteste tipsene du MÅ vite for å få mest ut av tørrsjampo­en din.

Volum på 1-2-3

Tørrsjampo er genialt å bruke for økt volum og fylde til håret. For best effekt, bøy hodet frem og spray godt inn i hårrøttene, før du deretter masserer produktet godt inn. Prøv Batiste™ XXL Volume eller Batiste™ Heavenly Volume for det lille ekstra.visste du at du også kan bruke produktet til å kamuflere tynt hår?

Krøller som varer

Bruk Batiste™ tørrsjampo i håret etter at du har krøllet det ferdig. Ved hjelp av fingrene deler du lokkene i seksjoner og sprayer deretter fra innerst til ytterst. For en mer naturlig look, dra i krøllene og rufs til litt i røttene. Du kan også bruke en tuperingsk­am, dersom du ønsker full 80-talls glam.

Mer tekstur

Skal du prøve noe nytt på hårfronten eller gjøre deg ekstra fin til helgen? Uansett frisyre, kan det

Fiks ettervekst­en

Om du vil forlenge tiden mellom hvert frisørbesø­k, er tørrsjampo­en, Batiste™ Hint of Color, din nye bestevenn! Den kommer nemlig i 3 ulike fargevaria­nter; Blond, Brunette og Dark, godt egnet til Skandinavi­sk hår. Bruk produktet i hårfestet for å dekke til uønsket ettervekst og skape fylde. vaere kjekt med litt hjelp på veien. Et hot tips er å spraye Batiste™ tørrsjampo på undersiden av håret før du starter. Slik får du både tekstur og hold, samt en frisyre som varer!

Hårspenner som sitter

Hårnåler og hårspenner har en tendens til å skli ut. Dette kan du enkelt fikse ved å spraye litt tørrsjampo på de, la det tørke i noen sekunder og deretter feste de i håret som normalt. «No more slip ‘n’ slide.»

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway