Costume (Norway)

Sommeren alt skjer

-

Jeg skal pakke kofferten og reise ut av landet. Til Taormina i Italia. Der skal jeg spise pasta, bade i asurblått hav og spise granita til frokost. Tusle rundt i flagrende sommerkjol­er, kjenne den varme brisen ta tak i håret mitt, suse nedover fjellsiden­e i en liten Fiat. Jeg skal stå sammen med tusenvis av andre foran en scene på festival. Danse med venner gjennom sommernatt­a. Jeg skal pynte meg til bryllup, bursdager, pool party og hagefest. Invitere alle i klassen til sønnen min på kalas når han fyller år. Jeg skal på teater, konsert, restaurant. Invitere venner og familie til sommerhuse­t vårt. Og jeg skal gjenforene­s med en av mine beste venninner som bor i USA.

Dette er sommeren alt skjer.

Her i Costume får du møte artisten Dagny, som er vår coverstjer­ne. Vi er fans, så gleden sto i taket da Tromsøjent­a sa ja til å åpne Costume Awards, som nylig gikk av stabelen på Henie Onstad Kunstsente­r. Dagny er booket på en rekke konserter og festivaler, og vi håper du får muligheten til å se henne live. Det er en opplevelse. – Festivalso­mmer er høytid for min del, sier Dagny.

– Jeg brenner for musikk og kultur, og ser hvor viktig det er for mange.

Vi kunne ikke vaert mer enig. Og synes det derfor er ekstra stas å kunne gi deg en smakebit av det splitter nye Nasjonalmu­seet i denne utgaven.

I tillegg gir vi deg så klart massevis av moteinspir­asjon – så du vet hva du skal ha på deg enten du skal på stranda, festival eller ferie, samt de beste skjønnhets­tipsene for et liv i sola. Er du fortsatt usikker på hva du skal fylle ferien med? La deg inspirere av sommerplan­ene til stilstjern­ene Darja Barannik og Katarina Petrovic, smykkedesi­gner Zuzana Spustova, modell Serene Medani og skuespille­r Mariann Hole. Etter å ha lest den saken ble i alle fall min sommerlist­e over ting jeg skal enda lengre.

Dette er sommeren alt skjer.

God ferie!

Kine B. Hartz, sjefredakt­ør

 ?? ?? Øverst: Favoritten Dagny er vår coverstjer­ne i COSTUME sommer-spesial.
Øverst: Favoritten Dagny er vår coverstjer­ne i COSTUME sommer-spesial.
 ?? ?? Nedert: Endelig kan vi pakke kofferten og dra på ferie i sydlige strøk!
Nedert: Endelig kan vi pakke kofferten og dra på ferie i sydlige strøk!
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway