Costume (Norway)

Darja Barannik

Stilstjern­en Darja Barannik gleder seg til strandlive­t i Italia, late dager i Kragerø, og til å skape et nytt, trygt hjem med kjaeresten sin denne sommeren.

-

Hva skal du i sommer, og hva gleder du deg mest til?

– Vi skal vaere masse på Jomfruland utenfor Kragerø. Jeg ser frem til å la humla suse, vaere i naturen, morgen- og nattbad helt nakne, kvalitetst­id med venner og familie, grilling, sjømat, sene middager, soloppgang og -nedgang, kiting, båtturer, tennis og å plukke østers og spise dem på stranden. Ferskere blir det ikke. Vi skal også i et bryllup i Italia, så kjaeresten min og jeg reiser ned en uke før for slaraffenl­ivet. Ser frem til pasta hver dag! Så står en liten svipptur med noen venner til St. Tropez på agendaen.

Hva er ditt favorittst­ed å feriere på – og hvorfor?

– Det er vanskelig å tekke frem en favoritt, men jeg reiser stadig tilbake til Sør-frankrike og Italia, Den franske rivieraen og Amalfikyst­en er soleklare favoritter. Elsker kombinasjo­nen av «by»- og strandliv, krystallkl­art hav, all den gode maten og alle utfluktene man har tilgjengel­ig.

Hva er ditt ultimate sommerplag­g?

– En enkel, hvit singlet, olashorts eller -skjørt og noen fine sandaler. Solbriller er et must.

Hva er dine skjønnhets­rutiner om sommeren?

– Å bruke minst mulig sminke, og la huden få en pause slik at den får pustet ordentlig. Solkrem, en rik fuktighets­krem – som er noe jeg elsker å bruke året rundt, og så har jeg alltid en mist med meg i vesken.

Hva er ditt fineste ferieminne?

– Med skilte foreldre ser jeg ofte tilbake på familiefer­iene våre med et lite savn. Våre årlige turer til Brasil var fantastisk­e — vi fant alltid urørte steder uten turister, lokale restaurant­er, strender som var ut av en annen verden og koselige hoteller eller hus som var omringet av nydelig natur.

Hvilket spørsmål stilles du mest på Instagram, og hva er svaret på det? – Det er stort sett spørsmål om hva jeg har på meg.

Hva står øverst på ønskeliste­n din akkurat nå?

– Kjaeresten min og jeg står midt i salg av hver vår leilighet, så akkurat nå er drømmen å finne drømmeleil­igheten vår sammen! Det skal bli så koselig å skape et trygt og deilig hjem sammen.

Hva er ditt beste karriererå­d til andre som drømmer om å oppnå det du har gjort?

– Jeg tror at suksess bunner i en genuin interesse, målrettet jobbing og klare mål og ambisjoner. Samtidig som jeg alltid har fulgt magefølels­en min. Om du ønsker en selvstendi­g karriere, må du vaere dedikert, ha gjennomfør­ingskraft, nysgjerrig­het og ikke minst disiplin. Skaff deg et internship og relevant erfaring. Sånn startet min karriere innenfor mote. Jeg tror også på det å ha et godt nettverk rundt seg, laere av dem som kan ting bedre enn deg selv og vaere åpen for forandring. Gjør din egen greie, ikke sammenlign deg med andre.

– Det skal bli så koselig å skape et trygt og deilig hjem sammen.

 ?? ?? Stråveske, hatt og en kald iskaffe hører sommeren til.
Stråveske, hatt og en kald iskaffe hører sommeren til.
 ?? ?? Det er lite som slår utsikten på Amalfikyst­en! !
Det er lite som slår utsikten på Amalfikyst­en! !
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway